Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008

O ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ


Δύσκολο πράγμα οι χωρισμοί και οι αποχωρισμοί. Πονάν και περισσότερο πονάνε γιατί το μυαλό γυρνάει πίσω και σκέφτεσαι όλα εκείνα που πέρασες παρέα, όλα όσα έζησες από κοινού.

Και ποιος είμαι εγώ που πίστευα ότι θα ξεγλιστρούσα από κάτι τέτοιο, ήρθε και για μένα η ώρα να τον αντιμετωπίσω τον αποχωρισμό!

Θα ήταν ψέμα να μην πω ότι δεν ζήσαμε απίθανα οι δυό μας. Πρωινά, μεσημέρια, απογεύματα, και βράδια πολλά βράδια όμορφα βράδια. Μουσικές ακούσαμε παρέα, dvd είδαμε παρέα, και πάντα με ένα δικό μας κώδικα χωρίς να σε ακούσω ποτέ να διαμαρτύρεσαι.

Ξέρεις ήσουν δεδομένο για εμένα, πάντα μαζί. Δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα που θα ζήσουμε χώρια.

Μια ευχή θα κάνω μόνο να περάσεις όμορφα εκεί που πας. Και όσο για μένα μη στενοχωριέσαι το ξέρεις ότι την θέση σου δεν θα μπορέσει να τη πάρει κανείς από μέσα μου.

Και όσο για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου… ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να το συνηθίσω αλλά πρέπει να τραβήξω μπροστά.

Αφιερωμένο στον υπέροχο κόκκινο καναπέ μου που μετά από τόσα χρόνια τον αποχωρίζομαι για ένα μεγαλύτερο, ολόλευκο για να ζωγραφίσω καινούργιες εικόνες πάνω του.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε συ δεν παιζεσαι χαχαχα!!!γελαω με την ψυχη μου.....

George είπε...

Ax παπαρούνα μου,
μη γελας καθόλου! Αν μπορούσε να μιλήσει αυτός ο καναπές θα έριχνε κυβερνήσεις!!

Στέλιος Μ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
marianaonice είπε...

Μας τρόμαξες καλέ!!
Είπα κι εγώ τι κρίμα χωρίζει από το αγαπημένο του ταίρι ο George!

Πόσο δίκιο έχεις όμως!
Καμιά φορά και τα άψυχα είναι τόσο δεμένα μαζί μας που παίρνουν κομμάτι από τη δική μας ψυχή και πονάει όταν τα αποχωριζόμαστε!

George είπε...

Μαριάνα μου,
μην αγχώνεσε δεν χώρισα απλά και μόνο γιατί... εξακολουθώ να είμαι ελεύθερος!
Ok και μόνος το παραδέχομαι!

τα παπούτσια της Dorothy είπε...

Τι ιππότης! Ολόκληρη ανάρτηση για έναν καναπέ! Το σκέφτηκες καλά, όμως, για το λευκό? Μιλάω σαν νοικοκυρά τώρα (χαχαχα!).Σε βλέπω γρήγορα να κάνεις και δεύτερη αποχαιρετιστήρια ανάρτηση. Λερώνει πάρα πολύ εύκολα!

George είπε...

Dorothy,
χαλάλι του. κάθε σημάδι που θα αποκτά και κάτι θα σημαίνει.
Άσε που έχω κολλητό με καθαριστήριο.
Όσο για το ιππότης... αυτό με έφαγε!!
Χάθηκε να είμαι ένα απλό δουλικό και να περνάω όμοφα?
Δύσκολοι καιροί για ιππότες και για πρίγκιπες.
Χίλιες φορές βάτραχος!

marianaonice είπε...

George
Δεν πειράζει! Να χαίρεσαι τη μοναξιά σου! Καμιά φορά λένε πιο καλή η μοναξιά...
Και υπάρχουν άνθρωποι που ενώ δεν είναι μόνοι στην ουσία νοιώθουν μοναξιά εσωτερική! Και αυτό είναι το χειρότερο!

George είπε...

Μαριάνα,
έτσι ακριβώς είναι. Αυτό είναι το χειρότερο.
Να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

SummerDream είπε...

Βασικά είχα κι εγώ έναν αγαπημένο καναπέ -σε αυτόν ξάπλωνα κάποτε όπως γράφω και στην ιστορία του blog μου- και είπα κάποια στιγμή να τον βάλω στο νέο μου σπίτι, αλλάζοντας του απλά την ταπετσαρία. Τελικά απ'την πολλή χρήση -γιατί ήταν απίστευτα άνετος- ξεχαρβαλώθηκε και δεν έπαιρνε επισκευή. Το ύφασμα του έγινε κουβάρια για χαλάκια, το αφρολέξ πετάχτηκε γιατί είχε λιώσει και τα ξύλα του έγιναν προσάναμα στο τζάκι στο σπίτι του χωριού. Στενοχωρέθηκα που τον αποχωρίστηκα, αλλά δεν πήγαινε άλλο...

Αντίο αγαπημένε μου καναπέ! :P

George είπε...

Εντέλει κάθε σπίτι έχει και το δράμα του!!!
όχι, ο δικός μου θα πάει σε φιλικό σπίτι, ώστε να μπορώ να τον επισκέπτομαι και να χουχουλιάζω μαζί του όταν θα θέλω να αναπολώ!

Ανώνυμος είπε...

手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉