Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

MR. PAPOUTSI BUSH!

Το είδατε φαντάζομαι αυτό με το παπούτσι που έφαγε ο πλανητάρχης στο Ιράκ.
Τέτοια χαρά είχα να πάρω από τη γέννηση της ανιψιάς μου.

Εγώ, εγώ θα πληρώσω τους δικηγόρους του δημοσιογράφου αυτού και θα του κάνω και μια δωροεπιταγή σε γνωστό παπουτσάδικο δώρο να ψωνίζει επ’ αόριστον παπούτσια.

Τόσο πολύ μου άρεσε που σκέφτηκα ότι όπως διοργανώνουμε καλλιστεία, μουσικά βραβεία, κινηματογραφικά βραβεία να ζητήσουμε από τον αθάνατο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κύριο Κυριακού να διοργανώνει το κανάλι του και ένα διαγωνισμό του τύπου Mr. ή misses παπούτσι 2008.

Θα είναι το κοινό από κάτω με άπειρα ζευγάρια παπούτσια. Επί σκηνής θα περνούν διάφοροι διαγωνιζόμενοι, αργά - βασανιστικά αργά. Αυτός που θα φάει τα περισσότερα παπούτσια, θα παίρνει τον τίτλο, θα βάζει την κορώνα και θα κερδίζει και συμβόλαιο με γνωστό ιατρικό κέντρο για την αποκατάσταση του.

Ήδη την πρώτη πεντάδα την έχω βρει, το κοινό μου λείπει και το ok του Κυριακού.

Στο νούμερο ένα ο κύριος Κούγιας. Ο Αλέξης μιλάει 3 γλώσσες, πηδάει μόνο μοντέλα και φράκτες και στο ελεύθερο του χρόνο δέρνει κόσμο.

Στο νούμερο δύο ο «Καλά τα πας». Ο Κωστάκης έχει δίδυμα, του αρέσει πολύ το φαγητό και στον ελεύθερο του χρόνο παίζει τον πρωθυπουργό!

Στο νούμερο τρία ο Εφραίμ. Οι φίλες του τον φωνάζουν και η μαύρη χήρα. Σπουδάζει θεολογία και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά, του κράτους.

Στο νούμερο τέσσερα ο Zorro. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης μιλάει άπταιστα την ποντιακή, παίζει ξιφασκία και στον ελεύθερο του χρόνο ντύνετε κολομπίνα!

Στο νούμερο πέντε ο Προκόπης. Ο Προκόπης ασχολείται με … και αυτός δεν ξέρει ακριβώς με τι, αλλά στον ελεύθερο του χρόνο υποβάλει παραιτήσεις και δεν τις τηρεί!

Αν και εσείς έχετε υποψηφίους για συμμετοχή σας παρακαλώ να μου στείλετε το βιογραφικό τους με μία φωτογραφία μπούστο το συντομότερο!

10 σχόλια:

SummerDream είπε...

Καμιά 300 συμμετοχές θα σου αναρτούσα αλλά βαριέμαι. Πάντως δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να τους βρεις. Για να τους πετύχεις σε ολομέλεια θα πρέπει να πας μια μέρα που συζητούν για την αύξηση του μισθού τους, στη Βουλή!

Το επίμαχο βιντεάκι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=9uIj0YvDBKE

Ο δε Μπους στο πρώτο παπούτσι κάνει ελιγμό και αποφεύγει το χτύπημα, στο δεύτερο προφανώς φαντάστηκε ότι το παπούτσι θα έκανε τον ελιγμό, αλλά για κακή του τύχη τον πέτυχε.
Όσο λυπάμαι τον αγανακτησμένο δημοσιογράφο, γιατί κι έφαγε τις χρονιάς του απ'τους μπράβους και του έσπασαν το χέρι που πέταξε τα παπούτσια.

SummerDream είπε...

Και σε επανανάληψη και σε κοντινά πλάνα:

http://www.youtube.com/watch?v=8va8bOfHcs0

Είναι τόσο ηλίθιος που αναρωτιέται γιατί του πέταξε τα παπούτσια!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Γιώργο καλησπέρα. διάβασα ένα παλαιότερο σχόλιο που είχες κάνει σε ανάρτηση της πράσινης κλωστής σχετικά με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ήσουν ο μόνος με τον οποίο συμφωνούσα. σήμερα το ξαναδιάβασα και έφτασα ως το μπλογκ σου για να διαπιστώσω ότι έχεις υπέροχη γραφή! αν μπορώ να προτείνω κι εγώ μια συμμετοχή, θα έλεγα τον εγκέφαλο που σκέφτηκε την διαφημιστική εκστρατεία για "την φορολογική μου συνείδηση". και άλλη μία, εκείνον που χρηματοδότησε αυτό το πρότζεκτ. χάρηκα πολύ που βρήκα το μπλογκ αυτό!

rain είπε...

ΝΟμίζω πως οι επιλογές σου είναι ιδιαίτερα πετυχημένες!
Αυτός που μου'ρθε τώρα είναι ο διοικητής του ΑΤ Πατησίων που τέτοιο τραμπούκο είχα να δω πολύ καιρο!
Καλό σου βράδυ. Σπεύδω να δω το βιντεάκι!

rain είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George είπε...

Μαρία,
αυτό με την ολομέλεια πως δε το σκέφτηκα?
Το δε βίντεο το έχω για την καλύτερη κωμική ταινία που έχω δει ποτέ μου.
Το χαιβάνι!

George είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα,
ΕΥχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Το blog σου το είχα εντοπίσει από καιρό. Μάλιστα το τρομερό που γράφει της ντροπής επάγγελμα - Δικηγόρος, το έχω κάνει σλόγκαν!
Χαίρομαι λοιπόν που μπαίνεις στη παρέα και ελπίζω να έχουμε όλοι μας ένα όμορφο χειμώνα.
Όσο για την κυρία Μαριάννα δεν το συζητώ το έργο της. Περί φορολογικής δε συνείδησης σου υπόσχομαι ότι θα επανέλθω με άρθρο σύντομα.

George είπε...

@ rain.
Δόξα το θεό από επιλογές σε αυτή τη χώρα έχουμε.
Όσο για τον διοικητή του Α.Τ. σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι ο μόνος. Ο τραμπουκισμός πρέπει να είναι στη βασική τους εκπαίδευση, οι λιγοστές εξαιρέσεις προφανώς θα είχαν κάνει κοπάνα εκείνες τις ημέρες.

olivetreegirl είπε...

Εγώ να έρθω για κοινό? Μπορώ να φέρω και όλα τα παπούτσια μου, χαλάλι να περπατάω ξυπόλητη άμα είναι να προσγειωθούν στις χοντροκεφάλες τους! Μήπως πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα συμπαράστασης για τον άμοιρο τον δημοσιογράφο που έχει γίνει το ίνδαλμά μας?

George είπε...

@ Olive tree girl
Να έρθεις καλή μου για κοινό!
Μπορούμε να τους πετάμε και τα μπουκάλια από τις μπύρες επίσης αφού κρατήσεις τα καπάκια!
Καλώς ήρθες!