Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

H ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

Αυτό το σαββατοκύριακο έχω πολύ δουλειά στη πόλη οπότε δε θα μπορέσω να πάω στο κτήμα. Αισθάνομαι τύψεις διότι ξέρω τι με περιμένει από Δευτέρα στη πρώτη μου επίσκεψη.
Ο Έκτωρας ο λέκτορας δεν θα έρθει να με προϋπάντηση, όπως κάνει καθημερινά, θυμωμένος και προδομένος από την απουσία μου.
Η Bonny πάλι θα κάνει πάλι σαν παλαβή, πράγμα το οποίο μεταφράζετε ότι θα με γεμίσει λάσπες στη προσπάθεια της να με αγκαλιάσει και να με ρίξει κάτω, να θυμηθώ να βάλω jeans!
Η Βεατρίκη και η Μίνι θα τρίβονται στα πόδια μου και νιαρ νιαρ νιαρ θα μου βάλουν τις φωνές για την απουσία και θα προσπαθούν να μου μεταφέρουν όλα τα νέα.
Ο Αυτιάς η Λούση & η Νταίζη θα έχουν παραταχθεί μπροστά στη πόρτα του σπιτιού στην οποία και θα έχουν κουβαλήσει ότι μπορείτε να φανταστείτε και θα περιμένουν τη σειρά τους για χάδια και κανένα ψαράκι!

Αφού λοιπόν τους κανακέψω όλους, ελέγξω το φαγητό τους τα νερά τους τα σπιτάκια τους θα πρέπει να φροντίσω για τα πουλιά. Να τρίψω ψωμί να αφήσω σιτάρι να δω αν είναι οκ το νερό που έχω σε χίλια δυό σημεία.
Έχω πολλά πτηνά που έχουν επιλέξει το κτήμα σαν μόνιμη κατοικία . Ξέρω που έχουν την κάθε φωλιά, και χαίρομαι σαν παιδί κάθε φορά που αντικρίζω μια καινούργια οικογένεια από αυτά να εγκαθίσταται στο κτήμα.

Μπα δε νομίζω να περιμένω ως τη Δευτέρα μάλλον το βράδυ ότι ώρα και αν τελειώσω θα πάω μια βόλτα.

6 σχόλια:

faraona είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
faraona είπε...

Δεν μου αρέσει η μιζέρια, και οι κακομούτσουνοι άνθρωποι.

EΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!
Με κοινο παρανομαστη αυτο...σε καλημεριζω και καλως σε βρισκω.
Βλεπω σου αρεσουν πολυ και τα ζωα και εισαι και οινοπαραγωγος...αααα πολλα μαζεμενα καλα και μ εκανες να γεμισω χαμογελα πρωι πρωι!
Θα τα λεμε οπωσδήποτε!


καλο πρωινο!

George είπε...

Καλημέρα,
Καλώς όρισες.
Γενικότερα όσοι ασχολούνται με τη φύση θεωρώ ότι είναι μιάς άλλης πάστας άνθρωποι.
Σε παρακολουθώ και εγώ και εξαιρετικό το Blog σου.
Απο σήμερα και στα αγαπημένα μου λοιπόν.
Να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο!

SummerDream είπε...

Γενικά είναι όμορφα να έχεις ζώα σε κτήμα, γιατί το καθένα έχει τον σκοπό του. Ας πούμε στο χωριό που μένουν εδώ κι ένα χρόνο οι γονείς μου έχουν φτιάξει το δικό τους κοτέτσι (άλλο πράγμα το χωριάτικο τ'αυγό), είχαν κι ένα πρόβατο (το οποίο κατέληξε στον καταψύκτη) και μια γατο-οικογένεια (η οποία δεν έχει αφήσει ποντίκι κι αρουραίο να κινείτε στο χωράφι) και φυσικά πολλά πτηνά του ουρανού, από καρδερίνες μέχρι καρακάξες κι από χελιδόνια μέχρι και γεράκια.

Γιώργο είναι όμορφη η "οικογένεια" σου και θα γίνεται ο κακός χαμός φαντάζομαι απ'τους τσακωμούς που θα ρίχνουν τα γατόσκυλα!!!

George είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George είπε...

Καλημέρα Μαρία,
Το καιμένο το προβατάκι!
Γενικά το κτήμα σου δίνει μια αυτονομία και ποιότητα στη διατροφή.
Τα λαχανικά σου τα φρούτα σου το λάδι. Βέβαια θέλει και τη φροντίδα του.
Και φυσικά έρχετε από δίπλα και το χωριό για να προμηθευτείς όλα τα υπόλοιπα, αυγά από τη μια θεία, γάλα από την άλλη το κρέας, το αλεύρι.
Όσο για την γατοσκυλοοικογένεια τα έχουν βρει μεταξύ τους και συνήθως είναι οι γάτες που ενοχλούν τους σκύλους όταν θέλουν παιχνίδι!!