Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

I hate you!

Ok το ξέρω θα μου κόψετε την καλημέρα οι περισσότεροι . Ίσως να βγάλουν και ένταλμα σύλληψης μου, ίσως ακόμη και να μου απαγορεύψουν την έξοδο απο την χώρα και να δημευσουν όλη μου την περιουσία αλλα θα το πω και θα το δηλώσω εδώ δημόσια και ότι θέλει ας γίνει..

ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΚΕΤΟΠΑΙΚΤΕΣ!

Το είπα το έβγαλα απο μέσα μου. Μη δώ ρακέτα και μύγα επίσης έξαλλος γίνομαι. Τι κατάρα και αυτή Θεέ μου. Σατ κιουτ πατ κιουτ όλη η Ελλάδα στην παραλία. Και όταν λεω στην παραλία δεν εννοώ εκει πίσω στην ανοικτοσιά, όχι όχι μπροστά στο κύμα, μπροστά στην σεζ λονκ μου, μπροστά στα μούτρα μου, μερικές φορές και πάνω στα μούτρα μου.

Γιατί αγαπητέ φίλε και αγαπητή φίλη ; 

Ποιος σου είπε ότι ήρθα στην παραλία για να ακούω το τακα τουκα και ουχι το κυμματάκι ; 
Ποιος σου είπε ότι ήρθα στην παραλία για να μου πετάς μπάλες στο κεφάλι?
Ποιος αλήτης επίσης σου είπε ότι ήρθα εδώ για να λουζεις με άμμο σε κάθε σου μλονζον?
Και τέλος ποιός αλήτης σου είπε ότι παίζοντας δυο ώρες την ημέρα επι επτά ημέρες που διαρκούν οι διακοπές σου θα χάσεις τα 74 έξτρα κιλά που έβαλες την τελευταία εικοσαετία ? όχι φίλε μου χρειάζεται κάτι παραπάνω απο αυτό.

Δεν ζητώ πολλά ολίγον σεβασμό.  Οι παραλίες είναι δημόσιος χώρος δεν είναι η σάλο τραπεζαρία σου να κανεις ότι γουσταρεις. 

Διοτι αν γουσταρεις γιατι δεν παίζεις στο μπαλκόνι σου? στο δρόμο κάτω απο το σπίτι σου? νοικιάσε ένα γήπεδο επίσης, του τένις κανεις δεν θα σου πει τίποτα. 
Αλλά πάνω απο όλα ασε εμένα στην ησυχία μου να απολάμβανω τον ήλιο το αεράκι και την θάλασσα.





3 σχόλια:

Margo είπε...

Αυτά συνέβησαν στο νησί; Γιατί αν έγιναν εκεί τελικά δεν έκανε διακοπές μόνος. Τόσος κόσμος τάκα τούκα με τις ρακέτες γινήκατε όλοι μια καλή παρέα :-)

Τελικά μόνο όταν πας βράχο βράχο ησυχάζεις ;-)

SummerDream είπε...

Να'τανε μόνο το τάκα τούκα Γιώργο; Εδώ βλέπεις πλέον ότι σύσσωμος ο υπέρβαρος κόσμος βγάζει φόρα παρτίδα την κορμάρα με τις πατσές να κρέμονται! Και μόνο να βλέπεις υπέρβαρη γυναίκα -με τα "σωσίβια" να ξεχυλίζουν σε κοιλιά και πλάτη- να κάνει τοπλες σε ήσυχη παραλία, δίπλα σε ηλικιωμένους και μικρά παιδιά, αηδιάζεις και ντρέπεσε να μπεις στην θάλασσα. Ήθελα να'ξερα ποιός τους είπε ότι έχουν ΤΑ κορμιά τα σμιλευμένα, ώστε να τα βγάλουν έτσι αέρα-πατέρα, χωρίς να υπολογίζουν τις παράπλευρες απώλειες αμά τη εμφανίση τους!!!

thomi είπε...

κι εγω τους μισώ τους ρακετοπαιχτες, θες κυριε να παιξεις ρακετες βρες μια ερημη παραλια χωρις λουομενους και βαρα οσο θες..:)
καλο μηνα