Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ου! Ου! Ου! 666


Τέτοιο κακό, χρόνια είχε να με βρει και να μην σας τύχει εύχομαι. Τελευταία φορά ήταν προ δεκαετίας με μια σχέση μου που έληξε σε χρόνο μηδέν. Ένα πράγμα να σε βλέπω και να θέλω να σου κάτσω μπουνιά, να περνάς από δίπλα μου και να σου βάλω τρικλοποδιά, να μου χαμογελάς για καλημέρα και εγώ να φαντασιώνομαι ότι περνάει από πάνω σου τραίνο και με το που σε περνά να βάζει και όπισθεν!

Αυτό έπαθα με τον υπολογιστή μου και ο internet! Είμαι καλά γιατρέ μου?

Μια άρνηση γαϊδουρινή μιλάμε! Να μην τον βλέπω να μη θέλω να τον αγγίξω, Ένα πράγμα πώς να σας το εξηγήσω? Πως έκανε η Λουκά όταν μιλούσε (αρχικά) για τον Ψινάκη… ένα τέτοιο πράγμα. Ου! Ου! Ου! 666 ουστ! από εδώ!

Να μπαίνω στο σαλόνι και να του γυρνάω την πλάτη επιδεκτικά για να τον μηδενίσω σας λέω.
Σκέφτηκα να του βάλω ένα ωραιότατο σεμεδάκι που μου είχε κάνει μια θεία μου δώρο, στο χέρι παρακαλώ πλεγμένο, και να σκεπάσω την οθόνη του να μην τον βλέπω!
Επίσης με προβλημάτισε αρκετά η ιδέα να βάλω μια ωραιότατη κορνίζα γύρω γύρω στην οθόνη και να επιλέξω στο desktop μια ωραιότατη εικόνα με αλπικό τοπίο!
Αν δεν ήταν γεμάτο το πατάρι θα τον είχα βάλει ήδη εκεί και θα έβαζα ένα υπέροχο φυτό στη θέση του να το βλέπω και να χαίρομαι!
Έπαιξε και η ιδέα του κολάζ, δίσκου σερβιρίσματος, πίνακας ανακοινώσεων, ή στόχος για darts.
Στο τέλος τον άφησα εκεί μόνο του στη γωνία να σκονίζετε ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον όταν θα έχει αποκτήσει συλλεκτική και αμύθητη αξία θα σκάσει μύτη ο Indiana Jones θα τον ξεθάψει και θα κάνει ακόμα μία μεγάλη εισπρακτική επιτυχία!

Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η σχέση με τον υπολογιστή μου! Κάποιοι φίλοι μου λένε ότι αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Ένας φίλος γιατρός μου είπε ότι με μια γερή αντιβίωση θα γίνω καλά. Εγώ πάλι πιστεύω ότι τόσα χρόνια μαζί ίσως θα πρέπει να προσπαθήσω να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία να μην μεγαλώσουν τα παιδιά έτσι χωρίς γονείς!

40 σχόλια:

laminore είπε...

Πιστεύω πως έχει αρχίσει να φθείρεται η σχέση σας.. Ειναί αργά! Πολύ αργά πλέον..!! Η αντιβίωση δε νομίζω να βοηθήσει!! ;)

George είπε...

@ laminore
Να βάλω μπρος διαζύγιο λοιπόν? Αυτό με συνβουλεύεις? Τι θα πει ο κόσμος!!!

laminore είπε...

Είναι χαμένο το παιχνίδι..Στάνταρ!! Δοκίμασε να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας (αυτό πάντα πιάνει)! Αν και δεν ξέρω πως θα το κατορθώσεις..
Με ρέγουλα το αλάτι.. μη γίνει και λύσσα!!! Προσοχή!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ.ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ.ΣΕ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΑΝΑΡΤΗΣΗ 10/3 ΜΠΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ.ΚΑΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

καλε κατσε...που σκεφτεσαι να πας;;; ξανα σκεψου το!! μη μας αφηνεις! :)
καλο βραδυ!

Ανώνυμος είπε...

Αν ο έρωτας γίνει συμβιβασμός τι να τον κάνεις αγαπητέ ab-see;
Άφησε που γλυτώνεις το αυχενικό, τον αστιγματισμό, την ακτινοβολία και το εγκεφαλικό απ' όσα διαβάζεις ή αντιλαμβάνεσαι. Γιατί... ας μη γελιόμαστε. Όπως είναι ο κόσμος έξω έτσι ακριβώς είναι κι εδώ μέσα. "Όμορφος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος"!!!
Να είσαι καλά

George είπε...

@ Skroutzako.

Χαρά στην υπομονή και το κουράγιο σου! Αυτό μόνο έχω να σου πω για την ανάρτηση!
Εξαιρετική αλλά πρέπει να έγινε το κεφάλι σου καζάνι!

George είπε...

@ dinetou
Κάθομαι αλλά χαλαρά και με μέτρο. Δεν θα μπορούσα να σας αφήσω! Φιλιά πολλά.

George είπε...

@ pandora
Ναι έτσι είναι είναι ο κόσμος! Believe it or not είναι αγγελικά πλασμένος και το βλέπω γύρω μου.
Και παλεύω για να μείνει έτσι στο μέτρο που μπορώ !
Φιλάκια πολλά.

maria είπε...

ΟΧΙ George, που θα πας, δεν μπορείς να μας αφήσεις έτσι τι θα κάνουμε, θα πάθουμε κατάθλιψη και μετά θα πρέπει να κάνουμε όλοι ταβανοθεραπεια όπως προτείνει και η κοκκινοσκουφίτσα .
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ !!!!!!!
Είναι μια φάση που την περνάμε όλοι ,αλλά μετά γυρίζουμε πάλι στην παλιά μας εξάρτηση ,γιατί εξάρτηση είναι πιστεψέ το !

Υ.Γ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ξέρεις εσύ !!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αν σε ξαναπιάσει, ΟΧΙ σεμεδάκι! είναι αντί κούκου!
βάλε του ένα μπαρμπέρης να αλλάξει διάθεση και εσύ και αυτός.

venceremos είπε...

η ζωή μας κύκλους κάνει Γιώργο..
φιλιά καρυστινά

kakos lykos είπε...

Αφού άγγιξες το πληκτρολόγιο για να βάλεις ανάρτηση Γιώργο, αυτό κάτι σημαίνει, ότι η σχέση αυτή δεν έχει τελειώσει και την σκέπτεσαι την δεύτερη ευκαιρία ;)
Με μέτρο δείχνε του πως υπάρχει, να μην είναι ο κυρίαρχος της σχέσης σας, να ξέρει τα όριά του το χαζοκούτι νούμερο 2 (το νούμερο ένα είναι η tv) και να τον πλησιάζεις μόνο όταν θες πραγματικά εσύ.
Τότε πιστεύω η σχέση θα κρατήσει, θα είναι πιο υγιής και δεν θα είναι σχέση εξάρτησης, έτσι ώστε στο τέλος να καταλήξει με σεμεδάκι, από το μπούχτισμα με την επαφή του.
:)))))

Να έχεις ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

D.Angel είπε...

Δεν ξέρω τι να πω τώρα!!!Μάλλον θα φταίει η άνοιξη,τα λουλουδάκια οι πεταλουδίτσες....
Μια αποτοξίνωση δεν κάνει κακό!!!
Τα φιλιά μου και καλό Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

metro thelei...oute poly oute ligo! emena pou einai ergaleio tis douleias mou ti na kanw..?? katse na deis pou se ligo kairo tha me kanei na foresw k gyalia...

THANOS είπε...

το πολύ μαζί σκοτώνει!!!

stalamatia είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν κι'άλλοι που έχουν τέτοια διλήματα.Αντιβίωση ποτέ ποτέ μην πάθω και κανένα αλεργικό,προτιμώ την πάθηση. Οχι περαστικά σου.

Μαρία Δριμή είπε...

Γιώργο,
κάνε μια παράλληλη σχέση με ένα καινούριο laptop. Φανταχτερό, γρήγορο, δεν σου ζητάει δεσμεύσεις (πολύπριζα κ.λ.π.), έρχεται μαζί σου όπου πας αδιαμαρτύρητα. Τι άλλο θέλεις; Ζήσε μαζί του έναν καινούριο έρωτα!

DaisyCrazy είπε...

Περίεργο το "κρύωμα" σου...
Εγώ εδώ και 10 χρόνια έχω μια σχέση εξάρτησης με τον υπολογιστή και κάθε περίοδος "αποχής" ή "απομάκρυνσης" (σχεδόν πάντα αναγκαστική και ουχί κατ’επιλογή) ενίσχυε απλά τα "ερωτικά" μου συναισθήματα! (πολλά εισαγωγικά μου προέκυψαν βρε παιδί μου!)
Τι να πω; Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον εγώ έχω την αρρώστια...! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Περαστικά μου :)
Όσο για το στόλισμα της οθόνης.. νομίζω καλύτερα να τη μετακινήσεις να μη σου τρώει και χώρο. Άσε που με την απομάκρυνση μπορεί και να σου λείψει και να επανέρθει η αγάπη δριμύτερη.. Θα’ναι όμως αυτό καλό; Έλα ντε...
Καλημέρα και καλή εβοδμάδα!

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Με τέτοια αίσθηση του χιούμορ το αποκλείω να πάει κάτι στραβά..Είναι κι η Ανοιξη η ξελογιάστρα βέβαια που μας καλεί..Οσο για διαζύγιο ούτε λόγος να γίνεται..Είμαστε σοβαροί άνθρωποι όλοι εμείς!

George είπε...

Η αντιβίωση ίσως και να έπιασε! Δειλά δειλά άρχισα να ξανασκέφτομαι τη σχέση αυτή με τον υπολογιστή μου και λέω να της δώσω μιά ευκαιρία, μια και τόσες χαρές μου έχει δώσει.
Βέβαια κάτι η δουλειά κάτι το γυμναστήριο που επιτέλους ξανάρχισα κάτι μερικά εξαιρετικά βιβλία που διάβασα ήταν ο βασικός λόγος της απομάκρυνσης.
Όμως ανακάλυψα ότι με λίγη σωστή διαχείριση χρόνου όλα γίνονται.
Its nice to be back.
Σας ευχαριστώ όλους!
Όμως

olivetreegirl είπε...

Όχι Γιώργο, μην μας το κάνεις αυτό... Μας έλειψες!!! Ξανασκέψου το!! Πήγαινε σε έναν σύμβουλο γάμου, εν ανάγκη πήγαινε σε ένα internet cafe έτσι για μια ψιλοατασθαλία, αλλά πάλεψέ το! Μην μας εγκαταλείπεις!!!

SummerDream είπε...

Γι'αυτό χάθηκες απ'τα στέκια μας Γιωργάκη; Σκέφτηκα πως μάλλον θα φταίει η δουλειά σου που δεν σου αφήνει χρόνο ελεύθερο ή ότι μπήκε γυναίκα στην ζωή σου κι άλλα διάφορα τέτοια!

Εγώ δεν μπορώ χωρίς αυτόν. Λείπω κάνα Σαββατοκύριακο στο χωριό και μου σπάνε τα νεύρα. Ειδικά όταν ο καιρός είναι μουντός και βροχερός και δεν μου επιτρέπει να κάνω βόλτες στο δάσος με το ποδήλατο όταν ο λύκος δεν είναι εκεί!!! Το ρίχνω στο διάβασμα, τελειώνω 500 σελίδες σε μερικές ώρες, το κεφάλι μου είναι καζάνι και μετά τι; Απωθημένο το'χω να αγοράσω ένα λαπιτόπ (όπως λέει η άλλη της διαφήμισης) και να το πέρνω μαζί μου έστω να παίζω πασιέντζα!

Βέβαια η αποτοξίνωση μια χαρά μας πέφτει κρατώντας την απόσταση, έτσι για να αρχίσουμε να θυμόμαστε πως περνούσε η ώρα πριν το αποκτήσουμε το μαραφέτι!

Περάστικα σου και μην χάνεσαι!!!

Πολλά φιλιά!

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Γιώργη θα σου κάνω δώρο και τον δικό μου υπολογιστή ...θα τους βάλουμε και στο ίδιο ράφι...Τι θα έλεγες να τους χαρίζαμε σε κάποιο μουσείο...!!!

everything53 είπε...

Παν μέτρον άριστον!
Υπάρχουν πολύ ωραιότερα πράγματα από την σχέση μας με τον υπολογιστή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την απαρνηθούμε εντελώς...
Είναι πλέον απαραίτητη στην ψηφιακή εποχή που ζούμε!

jacki είπε...

Χαχαχα ωραίος ως συνήθως.. Αχ τα καημένα τα παιδιά.. Αλλά αν δεν είναι καλά το ζευγάρι τα παιδιά το αντιλαμβάνονται να το ξέρεις και θα πληγωθούν ούτως ή άλλως..

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Dorothy είπε...

Ο,τι και να αποφασίσεις τελικά, μην του βάλεις σεμεδάκι! Δε θα σου το συγχωρέσει ποτέ :p Φιλιάααα!

Leviathan είπε...

mia deuteri eukairia leo ego..e ma pos..krima einai :) kali evdomada!! :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

KΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΜΗ ΧΑΝΕΣΑΙ.ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ.ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ.

ria είπε...

καλό μήνα!

ody.b είπε...

ti ελεγα???ααα....μια χαρα σε βρισκω....σε φορμα...(αθλητικος τυπος γαρ)....αρχιζει να εχει ενδιαφερον η σχεση σου με το pc...!!!!...αποκτα καποιο νοημα βρε αδελφε..ετσι..να αναβουνε και λιγακι τα αιματα...!!????

Indiana είπε...

Κι εγώ που νόμιζα ότι τα έγραφα εγώ αυτά για τον... (ειδικά το "σκονίζεται" μου άρεσε, ωραίο είναι και για άνθρωπο.) Στο τέλος κατάλαβα ότι τα έγραφες εσύ για τον υπολογιστή σου.

Πάντως, αν χρειαστείς Indiana, εδώ είμαι. Indiana

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

πέρασα να πώ χρόνια πολλά. να περάσεις το πάσχα με τους αγαπημένους σου, όπως επιθυμείς. και μη μας ξεχνάς.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ.

D.Angel είπε...

Πέρασα να ευχηθώ καλές γιορτές!!!
Φιλιά πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Χριστός Ανέστη φίλε μου, με αγάπη και υγεία να γεμίσει το σπιτικό σου.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.

Margo είπε...

Χρόνια σου πολλά Γιώργο μου με υγεία και πολύ πολύ χαρά και αγάπη!

Μας λείπεις!

stalamatia είπε...

Xριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και καλά για τη γιορτή σου.