Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΝΑΙ! ΠΗΓΑ ΑΘΗΝΑ!

… και αν χιονίζει και αν βρέχει το αγριο-γούρουνο αντέχει (που λέει και το άσμα). Κάπως έτσι ήταν το τελευταίο δεκαήμερο.

Ε ναι λοιπόν πήγα Αθήνα. Πήγα εγώ έφυγε ο Παλαιοκώστας. Και πως πήγα? Γυμνός στα αγγούρια. Διότι τι φίλοι είστε εσείς? Να μη με ενημερώσετε καθόλου για τα trends της πρωτεύουσας? Να μη μου δώσετε μια συμβουλή?

Γιατί δεν μου είπατε ότι υπάρχει κώδικας ενδυμασίας? Πείτε μου: «ρίξε βρε Γιώργο μου και 2 Burberrys στη βαλίτσα». Που πήγαινα τοίχο τοίχο από την τροπή. Διότι ανακάλυψα ότι αυτό το καρουδάκι της Burberrys φοριέται πολύ στο κλεινόν άστη. Καπέλα, καμπαρντίνες, φούστες, γάντια, πουκάμισα, παντελόνια, ζώνες ως και ένα σκύλο είδα να κατηφορίζει την Ομήρου με το καρουδάκι της Burberrys. Τόσο καρό ούτε στα highlands δεν είδα. Και εγώ το γυφτάκι, τζινάκι, πουκαμισάκι και στο τσακίρ κέφι ένα σακάκι, και όλα μονόχρωμα όχι καρό! Που να κυκλοφορήσω από την ντροπή?

Για την έκθεση τι να πω? Αυτό δεν ήταν έκθεση κρασιών, αυτό ήταν τηλεπαιχνίδι, αυτό ήταν βρες το και κέρδισε. Διότι εκεί που καθόμουν στο stand αμέριμνος και χαλαρός τσούπ έσκαγε μύτη όλο και κάποιος και έθετε την τρομερή ερώτηση:
Γεια χαρά Γιώργο (ούπς με ξέρει) ποιος είμαι εγώ?
Ποίος είσαι εσύ ντε? που εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες το βράδυ!
Από το μπλόγκ βρε!
Και εκεί άρχιζε το βασανιστήριο (λέω κυρίες και κύριοι μου, ξέρετε εσείς σε ποιους αναφέρομαι) μην είσαι ο Χ? όχι! Μην είσαι ο Ψ? όχι! Μην είσαι ο Ζ-Ε διά του 3,14?
Όχι! Μη πω καμιά μαλ…ία και μου κόψεις την καλημέρα? Όχι βρε!
Γονατιστός παρακαλούσα σε κάποιες περιπτώσεις: αποκάλυψε μου το nick name σου σατανικέ βασανιστή και εγώ ότι θες. Πέτα την μάσκα σου! Δώσε μου ένα όνομα! Δώσε μου ένα τίτλο ανάρτησης!
Και κάπου εκεί και αφού βλέπαν έναν άντρα να σπάει και να γίνετε κομμάτια συνήθως μου λέγαν το όνομα.
Και επί της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω όλους σας που μου κάνατε την τιμή να έρθετε και μου δώσατε την ευκαιρία να οπτικοποιήσω της κουβέντες μας και να λύσω διάφορα μυστήρια του τύπου: η Everything53 είναι γεννημένη το 53 ή είναι 53 ετών? Ο κακός ο λύκος έχει μεγάλα δόντια? Η πεταλούδα τι χρώματα έχει? Το χρυσό Πι Πι απαστράπτει? Η olive tree girl είναι μια χωριατοπούλα? Η κοκκινοσκουφίτσα θα έρθει με το καλαθάκι της? κ.ο.κ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Βγήκα και στην Αθήνα, αμέ! Μη με φανταστείτε να χτυπιέμαι όμως σε clubs, για φαγητό και καφέδες πήγαινα! Καλαμάκι δεν έφαγα βέβαια για να είμαι ειλικρινής αλλά σουβλάκια έφαγα (μπηχτή) και γενικότερα έφαγα καλά. Και στου Ψειρή πήγα και στο Φάληρο πήγα και το κέντρο πάνω κάτω το έφερα και στη Πάρνηθα πήγα! Βέβαια ένα πρόβλημα στο να βρω ένα μαγαζί να πιώ τσίπουρο το είχα, αλλά σε ότι έχει να κάνει με το ποτό είμαι βολικό παιδί οπότε βολεύτηκα με σούμα με τσικουδιές και κρασιά φυσικά!

Και γύρισα εν μέσο χιονοθύελλας στο χωριό μου. Και έχω ήδη φορτώσει τρείς πιστωτικές στο maximum αυτές της ημέρες αγοράζοντας Burberrys διότι έχω κατά νου να ξανακατέβω και δεν θέλω να με κακοχαρακτηρίσετε!

26 σχόλια:

D.Angel είπε...

Ξέρουμε ξέρουμε τα καλαμάκια τα χετε για να πίνετε τον καφέ!!!Χα χα χα φιλιά πολλά και καλό τριήμερο!

George είπε...

@ Dreamer Angel
Καλό τριήμερο καλή μου.
Όσο για τα καλαμάκια δε ξέρωπως ξεκίνησε αυτό αλλά πλάκα έχει!

D.Angel είπε...

Εχω την εντύπωση πως ξεκίνησε με τους 10 μικρούς Μήτσους.Χαλαρά!!! Χα χα χα τα φιλιά μου.

Leviathan είπε...

souvlakia vevaios vevaios!! xexe...exo na katevo a8ina 4 xronia...kalo 3imero!! :)

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον, πέρασες καλά! Καλησπέρα.

Dorothy είπε...

Αχ, τι θυμήθηκα! Που είχε γίνει χαμός -σύμφωνα με το νεανικό(?) δελτίο του "σταρ" πάντα- γιατί σε ένα σουβλακομάγαζο τύλιγαν τα σουβλάκια (για τα καλαμάκια δεν είπαν, χεχεχε!) με χαρτί που είχε print Μπέρμπερι και κάποιος σελέμπριτι είχε γίνει έξαλλος, γιατί λέει ξεφτίλιζαν το brand! Την επόμενη φορά που θα κατεβεις επιβάλλεται να το επισκεφτείς και μετά θα κλείσεις σαν Μπερμπεροπαθής :) Καλό τριήμερο!

stalamatia είπε...

Πλάκα θα είχε εκεί που σκάγανε μύτη οι μπλόγκερ εκ του ασφαλούς αυτοί μια και σε γνώριζαν και εσύ να σπας το κεφάλι σου ποιός είναι ποιός.Εγώ καλαμάκια τρώω και λέγετε ότι θέλετε εσείς οι Βόριοι. χα χα χα
Καλό τριήμερο.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

Οχι πες όσο καλά κι αν πέρασες δεν είναι υπέροχη η αίσθηση της επιστροφής στο σπίτι ?
Οσο για τα σουβλάκια .. μα να θέλουμε διερμηνέα για να παραγγείλουμε εκεί στα βόρεια ?
Ακους εκει σάντουιτς με πίτα !!

Ανώνυμος είπε...

ematha mia xara ta perasate! krima pou den irthame ki emeis na se tyrranisoume ligaki! :) oso gia ta berberry's... mi dineis simasia! just be yourself!

marianaonice είπε...

Kai του χρόνου!!
Πω πω !! το ξέχασα!!
Γλύτωσες!! Θα σ' έβαζα κι εγώ να σπας το κεφάλι σου γιατί έχω αυτό το nickname!! χαχαχα!!!

jacki είπε...

Καταρχάς μεγεία τα καρουδάκια που ψώνισες.. Έχει γούστο λέει να βοήθησες εσύ τον Παλαιοκώστα να αποδράασει.. Πάντως σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες.. Να ψωνίσω μπέρμπερι πριν κατέβω.
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή.

DaisyCrazy είπε...

Καλημέρα και καλωσόρισες!
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά στην Αθήνα. Πάντα τέτοια βρε!
Όσο για τα καρό που έβλεπες παντού.. τουλάχιστον τα μισά, για να μην πω παραπάνω, ήταν από τους αλλοδαπούς στην αρχή της Ερμού ή στο Μοναστηράκι.. ;)
Καλό μήνα!

kakos lykos είπε...

Τι πήγες και έκανες;
Δεν ήξερες δεν ρώταγες;
Δεν φοράμε πλέον Burberrys, αυτά ήταν μόδα επί Παπανδρέου-Λιάνη τότε με τις καμπαρτίνες, τώρα πια τα Burberrys τα έχουμε μόνο για παλτουδάκια σκύλων άντε και καμία ομπρελίτσα το πολύ πολύ.:P
Είναι out πλέον, από τότε που γέμισε ο τόπος με απομιμήσεις και τα φόραγαν σχεδόν όλοι.
Ότι είδες ήταν μαϊμουδάκια Burberrys που τα φόραγαν μαϊμουδάκια Αθηναίοι για φιγούρα. ;)
Τέλος πάντων τώρα το κανες, δεν αλλάζει, οπότε καλοφόρετα, τουλάχιστον αυτά που πήρες εσύ είναι τα γνήσια, οπότε έχουν το κύρος τους.

Όσο για την αιώνια διαφορά μας σουβλάκια VS καλαμάκια έχω να πω το εξής, τα ονομάζουμε καλαμάκια όταν πρόκειται για σκέτο σουβλάκι χωρίς πίτα αλλά με ψωμάκι, και το λέμε καλαμάκι γιατί το ξυλάκι είναι από καλάμι, το άλλο το λέμε σουβλάκι με πίτα, κι αν είναι γύρος λέμε πίτα γύρο.
:)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Δηλώνω ένοχη κι εγώ George, γιατί φορούσα εσώρουχα Burberry :(((. Πολύ όμορφη έκθεση, μπράβο και στην επόμενη! Όσο για το καλαθάκι, βεβαίως έχω, αλλά δεν το έφερα μαζί μου γιατί το ΠιΠι είναι σε δίαιτα και καταλαβαίνεις... δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω...
Τι σουβλάκια τι καλαμάκια πάντως, την ίδια νοστιμιά έχουνε!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ.

everything53 είπε...

Αν ήταν 2006, θα μπορούσες να πεις ότι ΚΑΙ γεννήθηκα το '53, ΚΑΙ είμαι 53 ετών :Ρ
Έλα όμως που όπως είδες, κανένα από αυτά δεν ισχύει :)
Μη μου πεις ότι περίμενες να δεις μια πενηντάχρονη! Εδώ λέω συνέχεια στο μπλογκ μου για βιντεοπαιχνίδια! :ΡΡΡ

olivetreegirl είπε...

Εγώ πάντως χάρηκα που κατέβηκες και τα είπαμε κι από κοντά κι ας έπαθες ένα κατιτίς με τα καρουδάκια (εχώ κι εγώ ένα κασκόλ μαϊμού αλλά έπαψα να το φοράω όταν γίναμε πολλές (οι μαϊμούδες)). Όσο για τα καλαμάκια είναι για να ξεχωρίζουμε τα σκέτα από αυτά με την πίτα. Χαλάλι πάντως που άδειασες τη μπουγάτσα με λεφτά σου, θα σου πηγαίνει το καρώ!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Αγαπητέ, εάν ευαρεστείσθε, σας περιμένει πρόσκληση σε παιχνιδάκι. Καλό σας βράδυ!

david santos είπε...

Fantastic posting!
I love dogs.
Have a nice weekend.

kakos lykos είπε...

George που εξαφανίστηκες; Σου έχω και γω πρόσκληση σε παιχνίδι στο blog μου...
Μία απορία, αυτός που άφησε μήνυμα πριν από μένα τα σκυλιά που τα είδε;;;

:)))))))))))

Leviathan είπε...

kali evdomada!!! :)

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

kake Lyke, μάλλον ο David είδε τη φωτογραφία πριν το ποστ και νόμιζε ότι μιλάει για σκυλιά! χα χα χα!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Madame de la Luna είπε...

Για μια καλησπέρα πέρασα και βλέπω πως λείπετε. Μήπως ξανάρθατε στα μέρη μας; Απ' ότι κατάλαβα μια χαρά περάσατε :) Να σας φυλάξω ένα ποτήρι Nectar, ως την άλλη φορά; Καλό βράδυ...

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Που λες George, όταν με το καλό επιστρέψεις, να αλλάξεις τον τίτλο του ποστ από "Ναι! Πήγα Αθήνα!" σε "Ναι! Πήγα Αθήνα, γύρισα, κατόπιν έφυγα για Λονδίνο, ύστερα γύρισα κι από κει και τώρα ετοιμάζομαι για Σεϋχέλλες". Πού είσαι τοσο καιρό εξαφανισμένος; Μήπως σε έχουν απαγάγει κι εσένα; Θέλεις βοήθεια;

taftar είπε...

αυτο με τα burnerry's εχει παραγινει!

δες κι αυτο http://egothavgalotofidiaptintrypa.blogspot.com/2009/02/blog-post_27.html