Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Proximidade! I want to thank my....


I want to thank my parents, my family, my director and above all god for giving to me this pleasure….
Τι ήταν αυτό που μου κάνατε?
Άντε να τρέχω να ραφτώ τώρα βραδιάτικα! Που να κλείσω τέτοια ώρα κομμωτήριο για μαλλί και αισθητικό για χαλάουα? Που να βρω μανικιουρίστα και πώς να πείσω τον Manolo να ανοίξει το μαγαζί να αγοράσω τελευταία στιγμή γόβες!!!!
Πότε να προλάβω να γράψω τον λόγο μου και πότε να τυπώσω αυτόγραφα πάνω σε ολόσωμη ημίγυμνη φωτογραφία μου? Τι ώρα είναι η τελετή? Που?
Αχ τι ήταν αυτό που με βρήκε?

Κομμένη η πλάκα τώρα. Τι να πω? ανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω έξι διαδικτυακούς φίλους να με έχουν βραβεύσει:
i_love_the_smile_on_your_face
Τα παπούτσια της Dorothy
DREAMER ANGEL
Χωρίς Γέφυρες
ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ
DREAM

Τους ευχαριστώ και τις 6 και πολύ σοβαρά μιλώντας (πράγμα σπάνιο για εμένα) θέλω να ξέρετε ότι με κάνατε και αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα. Πράγμα που θα πει ότι κάτι γίνετε εδώ κάτι όμορφο και σημαντικό!

Τώρα τι είναι το βραβείο χμ… διαβάστε:
Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»Proximidade is described as follows:"This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships.These blogs are exceedingly charming.These kind bloggers aim to find and be friends.They are not interested in prizes for self-aggrandizement!Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated.Please give more attention to these writers!This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites"You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.As I have to choose only eight, the Proximidade Award goes to:Καθώς έχω μόνο οκτώ να επιλέξω, απονέμω το βραβείο με τη σειρά μου στους:

http://a-kakies.blogspot.com/
http://xwrisgefures.blogspot.com/
http://margo-k.blogspot.com/
http://petaloyda-irini.blogspot.com/
http://olivetreegirl.blogspot.com/
http://olykoskaihkokki.blogspot.com/
http://kokiniklwstidemeni.blogspot.com/

Και τώρα τρέχω για να κλείσω για μπικίνι και μουστάκι.
Φιλιά.
Σας ευχαριστώ παιδιά, πολύ!

36 σχόλια:

venceremos είπε...

xixixi μπραβο.
ανοιγω τον υπολογιστη και εχει γεμισει το μπλογκορολ βραβεια.
τι ειναι τουτο που μας βρηκε?
θεση στο κομμωτηριο?
ειναι ηδη κλεισμενα...
φιλια καρυστινά

olivetreegirl είπε...

Γιώργο μου σ'ευχαριστώ πολύ για την τιμή!!!! Έβαλα την ωτ κουτύρ τουαλέτα μου και πέρασα για ένα ντρινγκ!!! Πολύ με συγκίνησες! Και μπράβο, μπράβο, μπράβο, μπράβο για τα τέσσερα βραβεία που πήρες γιατί σου αξίζουν! Είσαι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη!

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είπε...

Πλάκα με κάνεις.Δε μπορεί.
Τι να πω σ΄ευχαριστώ πολύ που με ξεχώρισες Έχω μείνει άφωνη και ήρθα και με τις πυτζάμες τσ τσ τσ.

George είπε...

@ venceremos
Θα καταφέρεις να μου κλείσεις και εμένα ένα. έφτασε η ώρα και ούτε φρύδι δεν έβγαλα.
Φιλί

George είπε...

@ olive tree girl
Η χαρά και η τιμή δική μου όταν σε διαβάζω!
Και πρόσεχε με την σαμπάνια μη λερώσουμε την τουαλέτα και οι φωτό στα περιοδικά σε έχουν με τον λεκέ στο μπούστο!
Φιλάκια πολλά.

George είπε...

@ Πεταλουδίτσα,
Καλή μου είτε με μπικουτί και τη μπιτζάμα είτε με βραδινό φόρεμα το μέσα είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις!
Την πιό γλυκιά μου καληνύχτα!
Πως το είπαμε:
ΖΗΣΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

Από το λίγο που σε έχω διαβάσει πιστεύω ότι το άξιζε το blog σου κάτι τέτοιο!!!
Καλη συνέχεια!!!

Margo είπε...

George σε ευχαριστώ πολύ πολύ και εγώ και θα μας παραδεχτώ αν όλη αυτή η πολύ καλή παρέα, συναντηθεί κάποτε και δε μείνει μόνο στη ηλεκτρονική επικοινωνία. Νομίζω θα γίνει μεγάλο γλέντι με σένα αρχηγό βέβαια, αν και Αντιδήμαρχος χεχεχε!
Πολλά φιλιά...

George είπε...

@ di-ne-tou
σε ευχαριστώ για τ ακαλά σου λόγια.
Τα καλύτερα έρχονται.
Αυτό είναι υπόσχεση.
Καλό βράδυ!

George είπε...

@ Margo,
Καλά δεν είπαμε εγώ Δήμαρχος εσύ βουλετής?
Μια Μελίνα, μιά Ντόρα, μιά Παπαρήγα μια Φάνη Πάλλη!
Όσο για τη συνάντηση, το φαντάζεσε?
ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!
Βάζω τα κρασιά!!!
Καλό βράδυ στο Αιγαίο!

SummerDream είπε...

Πάλι σε έξοδα μπήκα! Και δεν γινόταν γιατί κάποιος κύριος μου έκανε την τιμή και στην πρόσκλησή του μου ξεκαθάριζε ότι επιβαλλόταν βραδυνό ένδυμα! Έτσι κι εγώ πήγα σήμερα και ξεποδαριάστηκα, αλλά μαζί με τον ανυπόφορο τον δικό μου υπέφεραν οι μοδίστρες κι οι κομμώτριες! Ένιγουέϊ για χάρη του κυρίου που σας έλεγα βρήκα μια τουαλέτα σούπερ ολόμαυρη, με ολίγα ζβαρόφσκι στο ελάχιστα κόκκινο μπούστο,αγόρασα γόβες μαύρες λουστρίνι με ένα φιόγκο στο πλάι με κουμπάκι από ζβαρόφσκι για να δένει το σύνολο, σκουλαρίκια επίσης με κρύσταλλα αλλά μικρά και διακριτικά για να μην δείχνω λατέρνα, περιδέραιο δεν έβαλα (η λατέρνα που έλεγα πριν), έφτιαξα το μαλλί σινιόν με τούφες να κρέμονται μπουκλωτές κι ανέμελες και το μακιγιάζ μου άκρως εντυπωσιακό που να πέφτουν οι μασέλες! Έγινα μια καρακουκλάρα και σας παρακαλώ υποδεχτείτε με στο αρχοντικό σας κυριε μου!

Ως άλλη νικήτρια του θείου που δεν είναι Oscar, ανεβαίνω στην σκηνή, στέκομαι μπροστά σας με αινιγματικό χαμόγελο που η Μόνα Λίζα δεν φτουράει σε αυτό, κοκκινίζω ελαφρά και αρχίζω:
Ευχαριστώ τον σκηνοθέτη μου, τον σεναριογράφο μου, τους συμπρωταγωνιστές μου, την μητέρα μου και τον πατέρα μου, τα ξαδέρφια μου, την κουμπάρα μου, τον ταξιτζή που με έφερε εδώ, τις μοδίστρες και τις κομμώτριες, τον Θεό τον ίδιο και φυσικά τον George που απένειμε αυτό το βραβείο που όμοιο του δεν υπάρχει!
Αισθάνομαι γοητευμένη ιδιαιτέρως και βεβαίως θα πιω την σαμπάνια που με κεράσατε και να σας ευχηθώ ...και του χρόνου με υγεία!

Γιώργο μου τα ξέρεις, είμαστε πια παρέα κι ας μην γνωριζόμαστε. Τα περάσματά μας απ'τα blog-σπίτια μας είναι τακτικά και πάντα ένα σχόλιο θα το αφήσουμε κι όταν αυτά τα σχόλια μιλάνε στην καρδιά λογικό είναι να δημιουργηθούν κάποιοι ιδιαίτεροι blog-δεσμοί και blog-συμπάθειες. Σ'ευχαριστώ που ανάμεσα στους τόσους blog-φίλους σου, με κάνεις να ξεχωρίζω. Από καρδιάς ευχαριστώ και σε καληνυχτίζω μ'ένα τρυφερό φιλάκι στο μάγουλο!

neni είπε...

Τέσσερα βραβεία;
Μα εσείς θα πρέπει να έχετε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Εγώ δεν σας ξέρω πολύ,αλλά από το λίγο που γνωρίζω πιστεύω πως άξιζε να σας τα δώσουν!
Καλό ξημέρωμα.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

αγαπητέ George, σας αξίζουν και τα 4 και 14 και 44 και 104 βραβεία οπωσδήποτε! χάρηκα πολύ για το μπλογκ σου, γιατί το βρίσκω όαση και πάντα καταφεύγω σε αυτό όταν θέλω να σκεφτώ κάτι όμορφο. μεγάλη τιμή μου έκανες με το βραβείο σου, αν και μάλλον δεν το αξίζω και τόσο (είμαι άλλωστε πολύ λίγο καιρό στο χώρο), χάρηκα όμως πολύ.
πήγα σε μαγαζί για παχουλές, βρήκα μια πολύ ωραία φούξια μάξι σατέν τουαλέτα και ήρθα να παραλάβω. δες κι εσύ την σημερινή μου ανάρτηση σε παρακαλώ! φιλιά!

DaisyCrazy είπε...

Συγχαρητήρια! Τώρα τελευταία άρχισα να σε διαβάζω αλλά βλέπω πως αξίζει το βραβείο το blog σου. Αν μπορούσα θα σε είχα ψηφίσει κι εγώ.
ΥΓ: Μην κάνεις χαλάουα πονάει. Κάνε laser ;)

D.Angel είπε...

Χμ αν ήξερα ότι θα σ έβαζα σε τέτοια δοκιμασία νυχτιάτικα δεν θα στο δινα να το ξέρεις!!!Ο λόγος που αν και είμαι νέα εδώ σου έδωσα το βραβείο είναι α γιατί πρόλαβα και διάβασα όλο το blog σου αυτό το διάστημα και το βρίσκω αξιόλογο!!!
και β γιατί μ αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν τρέλλα σαν τα δικιά σου!!!Με κάνεις και γελάω και η ανάγνωση του Blog σου είναι σκέτη απόλαυση!!!Τα φιλιά μου!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.

maria είπε...

Γιώργο συγχαρητήρια σου αξίζει πραγματικά γιατί το blog σου είναι μια πραγματική πηγή όασης .
Και όσο για θέση στο κομμωτήριο και αποτρίχωση τι στεναχωριέσαι , κάτι θα κάνουμε έχουμε τα μέσα .
Εσύ κανόνισε τα υπόλοιπα !!!!!!!!

George είπε...

@ Summer Dream,,
Εκείνο το "ελάχιστο κόκκινο Μπούστο" με τάραξε! Ρίξε κάτι ακόμη επάνω σου μη μου κρυώσεις γιατί σε θέλω για συνοδο και oscar!
Ξέρεις τι μου αρέσει σε εσένα Μαρία μου?
Εγώ σκέφτομαι και εσύ τα γράφεις και αυτό είναι μοναδικό.
Την πιό γλυκιά καληνύχτα μου!

George είπε...

@ Neni
Δεσποινής και πολύ καθώς πρέπει.
Λατρεύω τον πλυθηντικό σου τον οποίο ελπίζω να μην τον χρησιμοποιείς από σεβασμό στα 40 χρόνια μου!!!
Σε ευχαριστώ καλή μου.
Θα περάσω να σε επισκεφθώ σε λίγο!
Καλό βράδυ.

George είπε...

@ Κοκκινοσκουφίτσα,
Κοίτα που μου καλοντυθήκατε όλες και όλοι και εγώ ακόμα δεν πρόλαβα να βάψω μαλλί!!
Πάρτε μια σαμπάνια δοκιμάστε ολίγον sevruga και έρχομαι.
Σε ευχαριστώ καλή μου.
Φιλί!

George είπε...

Dorothea
Τώρα μου το λες για το laser? Που με άκουσε όλος ο νομός και η κακόμοιρη η αισθητικός είναι με κακώσεις στο νοσοκομείο?
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και είμαι σίγουρος ότι θα τα λέμε συχνά.
Καλή συνέχεια σε ένα υπέροχο βράδυ Παρασκευής.

Dorothy είπε...

Συγχαρητήρια (x 6, βεβαίως-βεβαίως)!!! Τα αξίζεις πραγματικά. (Το γεγονός ότι και τα 6 βραβεία είναι γένους θηλυκού, θα το αφήσω ασχολίαστο :p )

George είπε...

@ Dreamer Angel,
Χαίρομαι που αυτή η σχεδόν αυτοκόλλητη μου, ευτυχία να το πω? καραγκιοζιλίκι να το πω? χιούμορ να το πω? Αυτό τέλος πάντων που βγάζω σου αρέσει.
Δεν μπορώ το μαύρο και τη μιζέρια θέλω χαμογελα γύρω μου και χρώματα και αισθήσεις και αν στο 1% το περνά τότε κάτι καλό κάνω!
Φιλιά και σε ευχαριστώ και πάλι.

George είπε...

ΣΚΡΟΥΤΖΑΚΟ.
Όχι στο πλάι θα το βάλω αλλά στο σαλόνι δίπλα στο πτυχίο και πάνω από το κάδρο με τη βοσκοπούλα ( το κεντιμένο στο χέρι).
Σε ευχαριστώ φίλε.

George είπε...

Maria,
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ, όχι για το κονέ στο κομμωτήριο αλλά για το ότι με σκέφτηκες και με επέλεξες.
Και χαίρομαι διπλά αν στο παραμικρό σε βοήθησα στο να μπεις στην εξαίρετη παρέα αυτή.
Καλό μας βράδυ.

George είπε...

Dorothy,
Οι γυναίκες έχουν το εξής, πιάνουν το χιούμορ πιό εύκολα, εκφράζουν τις σκέψεις τους χωρίς να φοβούνται και ΦΥΣΙΚΑ όλες έχουν και μια φίλη ανύπαντρη για την οποία ένας σαραντάρης καλούτσικος εμφανισιακά, με χιούμορ, ελεύθερος, αποκατεστημένος οικονομικά, και που δε μένει με τη μαμά του είναι μια πιθανή καλή περίπτωση!
Πλάκα κάνω οκ?
Σε ευχαριστώ καλή μου!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας!

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για όλα τα βραβεία που πήρες... σου αξίσουν αυτά και άλλα τόσα γιατί πραγματικά μπορείς και αναδυκνύεις την όμορφη πλευρά της ζωής ... μας κάνεις και χαμογελάμε σε δύσκολες μέρες ... κάτι που όλοι απεγνωσμένα ζητάμε...

Σε ευχαριστώ για την επιλογή... ήρθα και ξανάρθα βέβαια πολλάκις... αλλά τώρα λέω να πάρω και το βραβείο μου...

Πάντα μπροστά... πάντα ψηλά.

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Καλημέρα Γιώργη...συγχαρητήρια...καλέ πότε έγινε η απονομή, σε ποιο κανάλι, τι ώρα και δεν πήραμε είδηση? Εμείς ούτε ένα αυτόγραφο, τίποτα, χιχιχι, φιλιά πολλά....

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

αν τελικά πρόλαβες και τύπωσες αυτόγραφα πάνω στην ημίγυμνη φωτογραφία σου, κράτα μου μια ντουζίνα. κονγκρατσουλέισονς!

George είπε...

Οδοιπόρε,
γεια σας.
Χαίρομαι κάθε φορά που περνάς από το διαδυκτιακό μου σπίτι΄.
Αν λοιπόν η επίσκεψη αυτή σε κάνει και να χαμογελάς και να ξεχνάς για λίγο τα δύσκολα τότε χαίρομαι 2 φορές.
Όσο για το βραβείο σου το άξιζες για τις συναισθήσεις που ξυπνάς στους bloggers με τη γραφή σου.
Να έχεις μια δημιουργική και όμορφη Κυριακή.

George είπε...

@ Έλενα
Μα που ζεις μικρή μου? Δεν βλέπεις ειδήσεις στο star?
Όλα τα έδειξε προχθές. Την απονομή, τα παρασκήνια, τι φορούσε ποιός, την Έφη Θώδη!
Μην αγχώνεσε όμως το έχω σε dvd και θα στο στείλω μαζί με το αυτόγραφο.
Φιλιά πολλά Κυριακάτικα!

George είπε...

@ Gold Double P.
Αι γουόντ το θενκ γιου φορ γιορ καιντ γουορντς!
Οφκόρς αι κεπτ φορ γιου ε ντάζεν οφ οτογραφς.
Αι γουις γιου του χέβ α γιουνικ σάντει & εντ αι σεντ γιου ολσο α μπικ κιςςςςς!

Theogr ο κηπουρός είπε...

Πέρασα να ανταποδώσω την επίσκεψη και κόλλησα!!!Πως μου είχες ξεφύγει μέχρι τώρα; Α ναι συγχαρητήρια για την βράβευση κατ’ αρχάς και καλημέρα κατά δεύτερον. Που θα κάνεις μπικίνι γιατί θέλω και εγώ; Καλή εβδομάδα να έχουμε και να τα λέμε.

George είπε...

Κηπουρέ καλημέρα,
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Και όσο για το μπικίνι ούτε να το σκέφτεσε από όσο έμαθα είναι λέει βάρβαρο οπότε Laser!
Να είμαστε καλά να τα λέμε.

Λινα είπε...

Τα συγχαρητήρια μου στον σεφ, εχμμ, λάθος..

Πάμε πάλι..γκου χου γκου χου(καθαρίζω το λαιμό)

Τα συγχαρητήρια μου στον συγγραφέα..
Άξιος λόγος, άξιο ιστολόγιο και φυσικά άξια κερδίζει αυτό το βραβείο!!

Να συνεχίσεις έτσι εύχομαι..

*Την καλημέρα μου:-)

George είπε...

@ Λίνα,

Σε ευχαριστώ πολύ. Ο σεφ λοιπόν δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να μην αφήνει το μαύρο στη ζωή του.
Μαύρο μόνο στο Μαυρογιαλούρο!
Φιλί.