Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Το Τεπανγιάκι το βαθύ!

Δεν με έπιανε ο ύπνος με τίποτα. Όλα τα δοκίμασα, μπάνιο με λεβάντα, γαλατάκι ζεστό ήπια, διάβασα μπας και με πάρει ο ύπνος, προβατάκια μέτρησα καμιά πεντακοσαριά να πηδάνε τον φράκτη τίποτα σας λέω δεν έπιασε.
Και στο τέλος μου έμεινε ένα: η τηλεόραση και ναι έκανα το λάθος και την άνοιξα και ο κόσμος του τηλεμάρκετινγκ μπήκε στη ζωή μου.
Πιστωτικές να έχεις και ως το πρωί θα τις έχεις φουλάρει στο maximum αγοράζοντας τα απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό.

Ζήλεψα που εγώ δεν είχα το «Τεπανγιάκι» το βαθύ. Αυτό είναι ένα τηγάνι το οποίο τα κάνει όλα. Βράζει, τηγανίζει, ψήνει και όλα αυτά χωρίς λάδι σε χρόνο μηδέν. Βέβαια πιάνει τον πάγκο ολόκληρο αλλά χαλάλι του γιατί μαζί με ένα Τεπανγιάκι βαθύ σου κάνουν δώρο και ένα ρηχό τεπανγιάκι ! Και με 2 τεπανγιάκι στο σπίτι ποιος με πιάνει!!

Το επόμενο ήταν συγκλονιστικό. Κολιέ με μαύρα μαργαριτάρια. Ξέρετε αυτά που φοράει και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ε λοιπόν εγώ αυτήν δεν την είχα για τόσο φθηνιάρα. 79€ το έδιναν το κολιέ με δώρο μάλιστα ένα ασορτί ζευγάρι σκουλαρίκια. Και μετά σου λένε ότι ξοδεύει λεφτά η γυναίκα! Ψέματα, από την τηλεόραση τα παραγγέλνει, σιγά μη τρέχει στα παρίσια να τα αγοράζει.

Είδα και την Cindy Crawford το μοντέλο την θυμάστε? Αυτή πουλούσε μια σειρά από κρέμες, που πάντα φορούσε, και τις φτιάχνουν από ένα υλικό που το έχουν τα σαλιγκάρια για να επουλώνουν τις πληγές τους. Χωρίζει το σαλιγκάρι από την καλή του? αυτή την κρέμα φοράει επουλώνει τη πληγή του και βουρ για άλλο γκομενάκι! Και παρασκευάζετε στη Γαλλία αυτή η κρέμα, από γαλλικά σαλιγκάρια όχι από τα δικά μας τα παρακατιανά που χωρίζουν και δεν επουλώνουν τις πληγές τους και σέρνονται σαν τον Ορέστη Μακρή με μια μπουκάλα στο χέρι!

Εκεί κοντά στις 5 το πρωί μια κυρία προσπαθούσε να με πείσει να αγοράσω ένα πιεσόμετρο Happy Life το οποίο κάνει για τα πάντα. Μετράει πίεση, παλμούς, ζάχαρο, χοληστερίνη, προστατεύει από τον προστάτη και στο ελεύθερο του χρόνο ρίχνει και ένα μουσακά στο φούρνο. Και φυσικά με δώρο ηλεκτρονικό θερμόμετρο και, προσέξτε την λεπτομέρεια, τσαντάκι μεταφοράς παρακαλώ. Να το μεταφέρω που το πιεσόμετρο με το θερμόμετρο παρέα, στο kiku για σούσι?

Και άντε τα μαργαριτάρια και το πιεσόμετρο δεν τα ήθελα, όταν όμως έπεσα πάνω στον κύριο Ντανιέλ να πουλάει ένα μασαζοκορσέ που σε παίρνει Σαμιωτάκη και σε μετατρέπει στο μοντέλο Gizel λύγισα. Το θέμα είναι να μπεις μέσα, έτσι και τον βάλεις μετά όλα τα αρσενικά στα πόδια σου θα σούρνονται σαν τα σκουλήκια και εσύ θα το παίζεις άνετη και δύσκολη και ωραία. Τον μασαζοκορσέ αυτόν μπορείς να τον φοράς και ενώ μαγειρεύεις ενώ πας στη λαϊκή και ενώ μαντάρεις τις κάλτσες του αχαΐρευτου. Θα μου πείτε πότε έραψε κάλτσα η Gizel? Ιδέα δεν έχω εκείνο που ξέρω είναι ότι φοράει τον μασαζοκορσέ!

Από τις επτά το απόγευμα έχω αρχίσει να πίνω καφέδες φίλοι μου διότι σήμερα πρέπει να ξενυχτίσω, γιατί θέλω να συνεχίσω το shopping μου! Στο ενδιάμεσο έριξα και ένα γουρούνι ολόκληρο στο τεπανγιάκι χωρίς λάδι να ετοιμάζετε να έχω να τσιμπήσω!

42 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Μην ξεχνάς, το τεπανγιάκι το ΒΑΘΥ!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Α!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΨΗΣΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.ΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ΓΛΩΣΣΟΔΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΧΕ ΧΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ενα πολύ εποικοδημητικό βράδυ βλέπω!!!full στην ενημέρωση!!! με γεια τα καινούργια σου προϊόντα!!!

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Και να σε ρωτήσω εγώ τώρα: Και αν τύχη να φοράτε τα ίδια μαργαριταρένια κολιέ με την Γιάννα σε κάποιο πάρτυ, ξέρεις αυτά τα του νοου ας μπετερ!!!, θα ήθελα να δω την αντίδρασή της....Και το καλύτερο την αποτριχωτική κρέμα δεν είδα στο καλάθι σου....χιχιχι Καλό ξημέρωμα φιλιά πολλά και με γεια σου...

olivetreegirl είπε...

Εγώ πάλι χαζεύω με τις ώρες το Ultimate chopper που κόβει το κρεμμυδάκι σε χρόνο dt αλλά και αυτό το βιβλίο με τις φανταστικές συνταγές για χυμούς που υπόσχονtαι ότι σε 7 μέρες θα με μετατρέψουν από παχουλοκομψή σε Kate Moss!

SummerDream είπε...

Αυτές τις μαλακίες χαζεύω κι εγώ άμα δεν με πέρνει ο ύπνος, ώσπου τελικά καταλήγω στο να διαβάσω καμιά παράγραφο στο βιβλίο που το'χω παρατειμένο στο κομοδίνο δίπλα μου κι αυτό ήταν!

Τεπανγιάκι που λες όταν ήταν στα πάνω του μου'φεραν σαν δώρο γάμου. Με το που το είδα έπαθα παράκρουση. Τι να το κάνω; Που τα ντουλάπια της κουζίνας ήταν μικρά για να το αποθηκεύσουν; Κι επιπλέον γιατί να δουλέψω ρεύμα για μαγείρεμα όταν κάνω την δουλειά μου με το γκάζι μου στο μαγερειό που έχω έξω; Άχρηστο εντελώς το βρήκα. Μια και δυο το πήγα για αλλαγή με καμιά 10αριά πυρέξ που είχα απόθεμα (10 οικογένειες σκέφτηκαν όταν κανείς δεν θα μου έφερνε πυρέξ) και πήγα κι αγόρασα ότι δεν σκέφτηκαν και που προφανώς τα θεωρούσαν πολύ φτηνά για δώρα!
Α! Κάνει και πίτσα λέει το τεπανγιάκι... Άμα έχω κέφια και διάθεση κάνω πίτσα στην ταψάρα της κουζίνας και σπέσιαλ μάλιστα, να γλύφεις τα δάχτυλά σου!

Αν απόψε δεν σε ξεκούρασαν οι μασαζοπαντόφλες... για δες:

http://www.youtube.com/watch?v=9U1Rynj1t-s

Φιλάκι για καληνύχτα! :D

everything53 είπε...

Κι εγώ έχω κολλήσει αρκετές φορές με αυτές τις διαφημίσεις όταν δεν με πιάνει ύπνος, και ομολογώ ότι τα παρουσιάζουν με τρόπο που σε κάνουν να σκέφτεσαι ν' αγοράσεις πραγματικά κάτι από αυτά! Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν υπέκυψα... Προς το παρόν :Ρ

Margo είπε...

Ευτυχώς που η τηλεόραση εδώ στη Μύκονο δεν πιάνει τίποτα, (βέβαια ΕΡΤ πληρώνουμε,ο καθένας με τον πόνο του) και έτσι δεν μπαίνω και στα έξοδα!

George είπε...

@ @ra@te Pylas

Den ksexnw vre! Me exei shmadepsei vathia to tengiaki to Vathy!

George είπε...

@ Skroutzako,
Diladi an pw to aspripetraksesksaprikaiapotoniliokseksaspoteri tha lysw to provlima mou?
Tha to dokimasw kai afto.
Episkepsi se ligo molis teleiwsw mia anafora!
Kalimera!

DaisyCrazy είπε...

Καλά πέρασες: διασκέδασες, έμαθες τι πουλάει και γιατί, ψώνισες.. Μια χαρούλα ;) Καλό shopping κι απόψε!

Λινα είπε...

Χαχαχαχα, όλοι κάποια στιγμή το έχουμε κάνει το λάθος να βρεθούμε κάποιο βράδυ που ο ύπνος δεν μας παίρνει να χαζεύουμε με γουρλωμένα μάτια και την απορία του βοδιού κάθε τηλεπώληση..
Και είναι εκείνη ακριβώς τη στιγμή που ο εγκέφαλος, ή ότι έχει απομείνει τέλος πάντων, προσπαθεί να δώσει στο χέρι την εντολή να αλλάξει κανάλι επί ματαίω..
Αρνείται πεισματικά και μένεις να κοιτάς κάθε ευφάνταστη διαφήμιση/υπερπροσφορά περιμένοντας κάποια μυστική δύναμη να σε απαλλάξει από το μαρτύριο του όλα σε ένα κλαδευτηριού και της λιποδιαλυτικής ζελατίνης με μικροκυψέλες..
:-P

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

εκτιμώ βαθύτατα την κοινωνική προσφορά του τελεμάρκετινγκ στον σύγχρονο Έλληνα. Πολλά βράδια και σαββατοκύριακα έχω αναλώσει ώρες να χαζεύω την "πραμάτεια". πιο παλιά, με είχαν συνεπάρει κάτι περίεργα κοκαλάκια για τα μαλλιά με τα οποία σε 3 κινήσεις ακ΄μη και η πιο ζερβοχέρα έφτιαχνε γαλλική αλογοουρά ή σινιόν. Μετά με μάγεψε το σετ τάπερ που μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο και έτσι αποθηκεύονται εύκολα και δεν πιάνουν πολύ χώρο. τελευταία θαυμάζω το πήλινγκ προσώπου για το σπίτι που λανσάρει μια Αμερικανίδια ηθοποιός σαπουνόπερας που τις έχει πάρει εργολαβία (τις σαπουνόπερες), αλλά το καλύτερο καλύτερο από όλα είναι τα μηχανήματα γυμναστικής που κατά καιρούς προτείνουν. τις βλέπεις όλες τις κυρίες και τους κυρίους με τις κορμάρες να γυμνάζονται με αυτά και να μη χύνουν σταγόνα ιδρώτα,να μη χαλάει καθόλου το στοκομακιγιάζ, είναι δε όλοι χαμογελαστοί κι ευτυχισμένοι. και όλα αυτά με 20 λεπτά άσκηση την εβδομάδα! μα δεν είναι μαγευτικό; Γιώργο, το τεπανγιάκι το βαθύ πάντως προσφέρεται και για οικολογική μπουγάδα, αφού μπορείς να πλύνεις τα ασπρόρουχα χωρίς απορρυπαντικό :)))

Τρελός του Χωριού είπε...

Sugnomi . Pou anakalipses tin tileorasi mou . Den exei foberi analysi ??? Kai fvteinotita (otan einai mera , giati to br;adu exei skoteinotita )???
Ekei exo dei ta kalutera erga . Tin pairno kai tin steino akribos apenanti apo ena gegonos . Perno pop corn kai tin kano Homus cinema

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπες όμως φίλε μου με τι κρασί θα συνοδέψεις το γουρουνόπουλο. Περιμένουμε προτάσεις.

stalamatia είπε...

Έχω ένα νανούρισμα στο μπλογκ μου ,όχι τίποτα άλλο αλλά να γλυτώσεις τα λεφτά σου από πράγματα που στο τέλος θα μείνουν στο ντουλάπι.Για το τεπανγιάκι λέω.Τα μαργαριτάρια και τις κρέμες ε μην πάνε και χαμέναόλο και κάπου θα φορεθούν χα χα χα .

D.Angel είπε...

Eλεος!!!Κι επειδή οι από πάνω τα είπαν όλα αλλά έχω απορίες...
Δε μου λες;;;;
Στο καπάκι δεν μπήκε η διαφήμιση
Βάλε NOVA;;;;
Την καλησπέρα μου!

Sidepap21 είπε...

Δε συμφέρει η T.V.
Καλύτερα μια φούχτα
χαπάκια υπνωτικά !!!
Καλό σ.κ.

venceremos είπε...

Ti έγινε βρε παιδιά?
εχει η τουβούλα το βράδυ τετοια καταπληκτικά πράγματα κι εγω κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου?
απαπαπα απαράδεκτη.
καφε...τωρα...και προσοχή στο ...γορίλα..
φιλιά καρυστινά

George είπε...

@ Di-ne-tou
Αστειεύεσαι φυσικά. Όταν έχεις την Amazon το τηλεμάρκετνκ είναι περιττό!


@ Έλενα,
Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω πάνω της γιατί είχαμε μαλώσει στο παρελθόν για μια βιζον από του χουντάλα και την αποφεύγω!!!
:-)

George είπε...

@ olive tree girl.
Ultimate chopper πω πω πω... τι ανακάλυψη!!!
Η διαφορά του από τα άλλα δεν κατάλαβα ποιά είναι αλλά το πλασάρουν λες και ανακαλύψαν το φάρμακο για και γω δεν ξέρω τι!
Φιλί για καλό βράδυ

marianaonice είπε...

Χαχαχα!
Τώρα τι να πω η ξανθιά... ότι την πάτησα μία φορά και παράγγειλα εκείνο το κολλιέ με τα άσπρα μαργαριτάρια και δώρο το βραχιόλι??
Κι εγώ είπα γιατί;; Μόνο η Γιάννα Αγγελοπούλου θα φορά μαργαριτάρια??
χαχαχα!!
Βέβαια όταν το πρωτοφόρεσα κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... στραβοκαθόταν... το έχωσα σε ένα συρτάρι και όλο λέω ότι πρέπει να το πάω για επιδιόρθωση...

Όχι που νόμισα ότι πέτυχα το ...κελεπούρι!! χαχαχα! Καλύτερα να έπαιρνα το Τεπαγιάνκι!!

Ανώνυμος είπε...

kati ksexases....na pareis kainouria pistwtiki giati stin palia sou tha xei tigkarei to pistwtiko orio!!! :)

kakos lykos είπε...

Κλείσε την τηλεόραση αμέσως, σε βλέπω το χέρι σου πάει στο τηλεκοντρόλ πάλι, θέλεις να δεις με τι άλλο κουζινικό θα συμπληρώσεις το σετ...:P
Tι σημειώνεις εκεί, άσε κάτω το στυλό, ορίστε άφησε το τεπανγιάκι και είδε άλλο, τι τον θες τον ατμομάγειρα, αφού ούτε κοκκινιστό φτιάχνει, ούτε τηγανιά, έχεις φάει παϊδάκια φτιαγμένα σε ατμομάγειρα; Μπλιαχ! Όσο για λαχανικά του ατμού τα ρίχνεις και στη κατσαρόλα.
Αφού νυστάζεις και τα βλεφαρά σου κλείνουν τι τα κρατάς ανοιχτά, αν ήταν κάποιο προϊόν από αυτά που αξίζει πραγματικά, λες να το έβαζαν τέτοια ώρα;

:)))))))

Αν έχεις πρόβλημα με τον ύπνο πάρε μία Lava lamp, πραγματικά χαλαρώνει και ηρεμεί αυτόν που την χαζεύει.

George είπε...

@ Summer Dream
Πάνω που έλεγα να σου χαρίσω και το δικό μου!!!
Αυτό με τα δώρα γάμου είναι απίστευτο και απο την μία χαίρομαι που υπάρχουν οι λίστες γάμου, εγώ όμως προτιμώ πάντα να δημιουργώ κάτι και να το κάνω δώρο.
Τρομεροί οι αμαν, μου λείψαν!
Να έχεις ένα όμορφο σαββατοκύριακό καλή μου!!!

George είπε...

@ everything 53
Σπάνια όταν δεν με πιάνει ύπνος θα ανοίξω τηλεόραση, φοβάμαι ότι αν έχει κάτι καλό σε ταινία που καμιά φορά βάζουν μετά τις 2 θα μείνω ξύπνιος για να το δω.
Καλημέρα.

George είπε...

@ Margo

Τυχερή!!! να πάρεις μία σαν αυτή που έχω φωτογραφία στο άρθρο, να την στείνεις όπου θέλεις και να βλέπεις τα πιό αγαπημένα. Και κάνει και οικονομία στο ρεύμα.
Πολλά πολλά φιλιά.

ΥΓ: Ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα να πληρώσεις μόνο την αξία του ρεύματος σε ένα λογαριασμό και όχι την ΕΡΤ. Η δεή δεν θα μπορεί να σου κάνει διακοπή διότι το ηλεκτρικό θα το έχεις πληρωμένο!!!
Έξυπνο και το έχουν κάνει το ξέρω.

George είπε...

@ Dorothea
Ένα απόλυτο μηδέν έμαθα, συν ότι περιφερόμουν την επομένη σαν ζόμπι από την αυπνία!
Μακρυά σου λέω από την Tv.
Φιλάκια

George είπε...

@ Λίνα.

Αυτό με την λιποδιαλυτική ζελατίνη με μικροκυψέλες εγώ γιατί δεν το είδα?
Η μήπως είναι αυτό που τυλίγεσε σαν ρέγγα με μια διαφάνια και από όρκα δολοφόνος βγαίνεις τουίγκι?
Με βάζεις σε ΜΕΓΑ πειρασμό.

Να έχεις μια όμορφη χαλαρή ημέρα.

George είπε...

@ Κοκκινοσκουφίτσα.
Είναι απίστευτο τι πουλάν!!!
Μερικά όργανα για το τέλειο κορμι τα είδα και εγώ, ειδικά το πριν και το μετά όταν σου δείχνουν το καλύτερο μου.
Αλλά γενικά τρέχω τόσο από μόνος μου λόγο υποχρεώσεων και φουλ δουλειάς που πόσο πιό κάτω από τα 76 κιλά να πάω με 1,90 ύψος?
Φιλάκια ανοιξιάτικα!

George είπε...

@ Trello tou xoriou
Μα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Και οικολογική δεν καταναλώνει τίποτα από ενέργεια και από εγκέφαλο!!!

George είπε...

@ Pandora.
Θα διάλεγα μια Νάουσα καλή μου το ίδιο δυνατή για να το κοντράρει.
Αν πάλι δεν είχα σπίτι και επέλεγα κάτι από την κάβα μου θα έβαζα ένα cabernet με merlot και είμαι σίγουρος ότι το γουρουνάκι θα μου έλεγε ευχαριστώ, αν μπορούσε.
Οινικά φιλιά.

George είπε...

@ Stalamatia
Ναι δεν το συζητώ... θα βάλω την πέρλα και θα βγω στο αμπέλι να κλαδέψω. Είναι αυτό που θα κάνει το προιόν να πάρει στο τέλος την ονομασία Ανωτέρας Ποιότητος!
ΦΙλάκια πολλά

George είπε...

@ Deamer Angel.
Καλή μου η σχέση μου με την τηλεόραση είναι ίδια με την σχέση μου με την μοριακή φυσική. Ανύπαρκτη.
Οπότε και η Nova θα μου ήταν περιττή!
Φιλάκια να έχεις ένα όμορφο σαββατοκύριακό.

George είπε...

@ sidepap21
Α θα σε μαλώσω. Δεν μπορώ το ντοπάρισμα. Στο τσακίρ κέφι της ημικρανίας να πάρω ένα ντεπόν. Αυτή είναι η μόνη σχέση μου με τα χάπια. Πόσο μάλλον να πάρω υπνωτικό!
Α ναι έχω δοκιμάσει και μυοχαλαρωτικά στο παρελθόν!
Την καλημέρα μου.

George είπε...

@ venceremos
Δεν πάει το μυαλό σου σε τι μπορεί να παίζει η τβ τα βράδυα.
Αλλά μόνο εάν κάποια στιγμή στη ζωή σου περάσεις ένα χωρισμό δυνατό τα ανακαλύπτεις!!!
:-)
Φιλάκια από το Βορρά.

George είπε...

@ Marianaonice

Καλύτερα να πάρεις τα βουνά που θέλεις τεπανγιάκι.
Όχι δεν θα σε αφήσω να κάνεις το λάθος και να το αγοράσεις. Θα σου προσφέρω όση ψυχολογική βοήθεια μπορεί να χρειαστείς για να αντισταθείς στον πειρασμό!!
Φιλιά πολλά.

George είπε...

@ nek
Λες ε? Άσε αν περιμέναν οι τράπεζες από εμένα να βγάλουν κανένα φράγκο την βάψαν. έχω μία και μόνο πιστωτική κενή και την έχω μόνο για ταξίδια σαν ασφάλεια. Σε ηλεκτρονικές συναλαγές χρησιμοποιώ προπληρωμένες πάντα.
Φιλιά επί πιστώση!

George είπε...

@ Kakos lykos
Μα το θέλω το ultimate choper σου λέω δεν μπορώ να αντισταθώ.
Τόση σαβούρα σε προιόντα δεν έχω ματαξαναδεί!!
Καλό σαββατοκύριακο δημιουργικό να έχεις.

Ανώνυμος είπε...

george, ki egw mia ap ta idia kanw! ;)

jacki είπε...

Να σου πω επειδή κι εγώ παρακολουθώ τηλεμάρκετιν κατι ώρες δύσκολες.
Η Cindy έχει τις κρέμες από τα πεπόνια που δε γερνάνε έτσι; Μη μπερδεύεσαι.. Άλλη αυτή με το σαλιγκάρι. Και δεν ξέρω ποια να διαλέξω..
Χαχαχαχα.. Να είσαι καλά.. Πολύ γέλασα.

Marlou Xintarianou είπε...

τωρα που αποκτησες Τεπανγιάκι το αρνι το πασχα το αναλαμβανεις εσυ!!! και μετα υπνο στα ανατομικα μαξιλαρια!!!