Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ!


Σας έχω πει το φετίχ μου? Τι είναι αυτό που με ανεβάζει? Που από ένα κουρέλι μπορεί να με κάνει βασιλιά στην Πόλη?
Έχει όνομα και λέγετε Βεατρίκη. Ναι, ναι γυναίκα στη μέση πάλι. Είναι που λέτε αυτό το πλάσμα με το οποίο έχω μια σχέση λατρείας και ευτυχώς και εκείνη δείχνει να με συμπαθεί το ίδιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα σε μια τηλεφωνική μας συνομιλία μου είπε «ξέρεις κάτι? εντέλει είσαι άσχετος από μηχανήματα και τεχνολογία άσε θα το κάνω μόνη μου» και θα μου πείτε που είναι το παράξενο?
Το παράξενο είναι ότι είναι η ανιψιά μου και είναι μόλις πέντε ετών και μου την είπε!

Ότι έχει να κάνει με μηχανήματα το παίζει στα δάχτυλα της. Μου κάνει μαθήματα χρήσης υπολογιστή. «Κοίτα θείο βρίσκω το αρχείο, πάω το ποντίκι πάνω του το επιλέγω με κλικ, πατάω enter και μου το ανοίγει» (της είναι δύσκολο το διπλό κλικ)!

Μου κάνει και μαθήματα αγγλικών και εκεί πρέπει να το παραδεχθώ ότι ενώ τα τελευταία τριάντα χρόνια μιλάω άπταιστα την Αγγλική στη προφορά δεν την πιάνω, Όχι βρε θείο δεν είναι κάου η αγελάδα είναι κόου περισσότερο όμικρον λιγότερο άλφα. Τώρα έχει βαλθεί δε να μάθει Αγγλικά στη γιαγιά της. Του κουτρούλη ο γάμος γίνετε, «Γιαγιά δε με προσέχεις ιέλοου είπαμε όχι γγιέλοου».

Δεν θα μιλήσω για άποψη στις τέχνες: «θείο πήγα με το σχολείο και είδα μια έκθεση ζωγραφικής του Παύλου. Εσύ τον Παύλο τον ξέρεις θείο? Είναι ένα ζωγράφος που κάνει πολλές γραμμές στους πίνακες του με χρώματα, εμένα μου άρεσε»!

Στη μουσική δε επίσης άποψη: «Μου αρέσουν τα τραγούδια από την ταινία Mamma mia θείο αλλά μου αρέσουν πιο πολύ από τους Abba». Οι Abba ήταν το σκαλί για να ξεπεράσει τον Χατζηγιάννη την Πρωτοψάλτη και τον Σάκη φυσικά.

Είναι και κατά καιρούς και μαγείρισσα τρομερή. «Θείο να περάσεις το απόγευμα γιατί έκανα σ–πανακότα, αυτή με τη ζελατίνη το γλυκό όχι την άλλη με το σπανάκι»!

Είναι και sports woman η άτιμη. Επέλεξε το τένις σαν άθλημα και έχει απίστευτη πλάκα να την δείτε διότι είναι πιο κοντή από το δίχτυ του γηπέδου και έχει ένα τσαμπουκά που αφήνει τον δάσκαλο της άφωνο «πάλι διάλλειμα για νερό θα κάνουμε? Κουραστήκατε κύριε?»

Έχει δε πλήρη ενδυματολογική άποψη, και είναι απίστευτη κοκέτα σαν θηλυκό το τρομερό είναι ότι κάνει και σωστούς συνδυασμούς. Το ανησυχητικό είναι όμως ότι έχει μάθει να ξεχωρίζει τη Ζara από την Prada.

Από υποχρεώσεις άλλο τίποτα την παίρνω τηλέφωνο για να κανονίσουμε να βρεθούμε και είναι όλο «Όχι αύριο μας έχει καλέσει ο Χ.. μεθαύριο είναι τα γενέθλια της Ψ.. το Σάββατο ίσως αλλά νωρίς γιατί το μεσημέρι θα πάω για φαγητό με τους Ζ… ούτε η ατζέντα του πρωθυπουργού δεν είναι τόσο φορτωμένη.

Τις αρέσει να ξεφυλλίζει περιοδικά με κοσμικά και να αναγνωρίζει φάτσες με αποτέλεσμα πριν από 2 χρόνια και ενώ είναι με τη μαμά της και περιμένουν να ανάψει φανάρι για να περάσουν απέναντι με το που ανάβει πράσινο γυρνά και λέει στη μαμά της «Αρναούτογλου! Πού είναι ρωτά η μαμά της ? Γυρνά με το υφάκι το τρομερό και της απαντά: Άναψε ο Γρηγόρης βρε μαμά περνάμε»!!

Ξέρετε όμως πιο είναι το καλύτερο μου να την παίρνω στο κτήμα και να την βάζω να κάνει όσα δεν μπορεί στην πόλη. Κουβαλάμε ξύλα στο σπίτι, ποτίζουμε τα λαχανικά και μαζεύουμε στα καλάθια μας όσα θα χρειαστούμε για το φαγητό, ποτίζει τα λουλούδια και καθαρίζουμε το κτήμα, πάμε και ταΐζουμε σκυλιά, γατιά και κότες, μαζεύουμε λουλούδια και κάνουμε συνθέσεις, ζωγραφίζουμε παρέα στη βεράντα (εγώ πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της) και φυσικά της περνώ σιγά σιγά το μικρόβιο των κρασιών και του αμπελιού μια και είναι δεδομένο ότι στα δικά της χέρια θα περάσει όλο αυτό και κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια θα ρευστοποιηθεί για να γίνει Prada παπουτσάκια και αξεσουάρ!

55 σχόλια:

laminore είπε...

Απίστευτη η μικρή..
Καλό υπόλοιπο Κυριακής!!

Ιορδανίδου Όλγα είπε...

Δεν είναι τεράστιο δώρο αυτά τα μικρά στη ζωή μας;Καλή Κυριακή να έχεις

neni είπε...

Να μου φιλήσεις την γεμάτη ζωντάνια,τσαχπινιά,αισιοδοξία,τρέλα και νάζι Βεατρίκη.Ρούφηξε τα μαγουλάκια της!
Αυτό και αν είναι φετιχ,σε κάνει ανά πάσα στιγμή να έχεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και ξαναγίνεσαι μαζί της και εσύ παιδί και σίγουρα καλύτερος άνθρωπος.Τα παιδιά είναι μοναδικά,έχουν απίστευτη εξυπνάδα και τρέλα της ηλικίας που ανά πάσα στιγμή οτιδήποτε μαύρο στοιχειώνει τις σκέψεις μας εξαφανίζεται.
Εδώ που τα λέμε,είσαι κ λιγάκι τρελό θείος αλλά νομίζω πως το αξίζει η μικρούλα σου.Να την χαίρεσαι εσύ και η οικογένεια της.
Φιλιά πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά τι ζουζούνι είναι αυτό...
Να σας ζήσει και να αποκτήσει στη ζωούλα της ότι πραγματικά επιθυμεί και να είναι γεμάτη από ζωντανιά!!!
Αχ αυτά τα παιδιά πόσα πολλά ξέρουν ώστε κάθε λεπτό να έχουν την ικανότητα να μας αφήνουν άφωνους!!!

D.Angel είπε...

Κορυφή η μικρή!!!Να τη χαίρεσαι!Τα φιλιά μου.

SummerDream είπε...

Πωπω απίστευτη η Βεατρίκη! Κάποια έπρεπε να σου πάρει τα μυαλά κι ευτυχώς η ανηψιά ήταν ότι έπρεπε!

Εγώ δεν έχω ακόμη ανήψια, αλλά χθες το βραδάκι που βρεθήκαμε στου "Στράτου" έζησα μια μοναδική εμπειρία με την 1,5 έτους κόρη του. Με έκανε να την κυνηγήσω μέχρι το δωμάτιό της, τράβηξε το σκαμπουδάκι με το τραπεζάκι της fisher price και με έβαλε να κάτσω στο χαλί και να παίξω μαζί της. Η μικρή το χάρηκε όσο τίποτε άλλο και ήταν η πρώτη φορά που μου ερχόταν κάθε λίγο και λιγάκι και με αγγάλιαζε! Είναι απίστευτο το τι όμορφα αισθήματα σου ξυπνά ένα παιδάκι!

Να την χαίρεσαι και ναι να σου πάρει και τα σώβρακα γιατί το αξίζει η Βεατρίκη σου. Υπέροχο όνομα παρεπιμπτόντως!

Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

σουπερ τη βρισκω τη μικρη!!!να τη χαιρεσαι!!!σε βλεπω οταν σε λεει θειο να γελας μεχρι τ αυτια ε???

venceremos είπε...

εεεε τι να πω...οοολα τα λεφτα η μικρούλα σας!!!
να την χαιρεστε και να την καμωρενετε παντα με υγεια.
φιλια καρυστινά και καλη εβδομάδα

stalamatia είπε...

Η μικρή είναι το μέλλον τα έχει όλα και προπάντος θάρρος ,τολμά ,μια χαρά σας έχει βάλει στη σειρά.Να την χαίρεσαι και εσυ και οι υπόλοιποι της οικογένειας.

Dorothy είπε...

Βρε τη Βεατρίκη! Κάτσε θείο να σου μάθει σωστή προφορά, γιατί μπορεί να σου τύχει να σε καλέσει ο Charles για τέιον στο Buckingham Palace! Αυτό με το αμπέλι και τα Prada μου θύμισε το επεισόδιο του "Παρα πέντε", που πούλησε η Θεοπούλα τα αμπέλια για να αγοράσει drums και φώναζε την ώρα που έπαιζε: "Πανε τ'αμπεεελιαααα!!!" Καλό σου απόγευμα και δώσε κι ένα φιλί απο μένα στη Βεατρική :)

Margo είπε...

Πόσο είναι πέντε; Και τι θα γίνει στα δέκα; Καταπληκτική η Βεατρίκη!! Χμμ σε ποιον να έμοιασε άραγε; Να τη χαίρεσαι Γιώργο μου, δόστης πολλά φιλάκια και από μένα...

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

γεια σου ρε θείο με την ανηψιά σπίρτο

AATON είπε...

Τα τρομερά παιδιά που λένε.. γερό να ναι πάντα και να το καμαρώνετε το ζουζούνι

Μαρία Δριμή είπε...

Νομίζω ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί ή κοντά σε ένα παιδί είναι μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στη ζωή. Να την χαίρεσαι, Γιώργο και μακάρι να διατηρήσει αυτό της το ταπεραμέντο μεγαλώνοντας...

Ανώνυμος είπε...

Μα να μην μπορείς να κάνεις ζάφτι μια πεντάχρονη; Ρεζίλι μας έκανες εμάς τους μεγάλους άντρες...

maria είπε...

Τώρα με τα μικρά δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα ,ποσό μάλλον με την τσαχπίνα ανιψιά σου .
Όλα τα λεφτά . Καταπληκτική η μικρή βεατρίκη . Να την χαίρεστε !!!!!!!!

~~Εμμέλεια~~ είπε...

Ζουζούνα η ανιψιά...Τι brada, τι channel όλα οι γυναίκες τα γνωρίζουμε από τα γεννοφάσκια μας!!! Το δικό μου αστεράκι ανήρ βλέπεις την τσαχπινιά της ζουζούνας σου δεν την έχει (βλέπεις γυναίκα)!!!! Αλλά τις ομορφιές μιας γυναίκας της εντοπίζει...μπορείς να φανταστείς...ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ
Να μου την φιλήσεις....

Marlou Xintarianou είπε...

ΦΟΒΕΡΗ!!! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ ΘΑΗΤΑΝ!!! ΜΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ???? ΥΓ: ΜΕΤΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Το έχετε καταλάβει βέβαια αγαπητέ ότι είστε φανερά έτοιμος για δικό σας παιδάκι, έτσι δεν είναι;

Dee Dee είπε...

Τα παιδια μπορουν τοσο ευκολα να μας αφησουν με το στομα ανοιχτο!!!

Η χαρα της δημιουργιας, της ενεργειας, της φαντασιας, της ζωης, ειναι σε καθε τους βλεμα :)

Να την χαιρεσαι την κουκλα σου :)

olivetreegirl είπε...

Καλά, όλα τα λεφτά η μικρή!! Με τσαμπουκά και άποψη, ακριβώς όπως πρέπει! Να τη χαίρεστε και να είναι πάντα έτσι τσαχπίνα και χαριτωμένη και να σας παίρνει πάντα τον αέρα!

George είπε...

@ laminore
Όλα τα λεφτά η μικρή μου, ολά τα λεφτά!


@Carpe Diem
Νομίζω ότι είναι τπ υπέρτατο δώρο τα παιδιά. Αρκεί να το γνωρίζεις και να τα προσέχεις σαν πολύτιμα που είναι.
Καλή εβδομάδα.

George είπε...

@ neni.
Ξέρεις μετά τη γιαγιά σου την τρομερή αποφάσισα να γράψω για την Βεατρίκη Νέμη μου.
Θα τις μεταφέρω τα φιλιά σου και όλες σου τις ευχές!


@ di-ne-tou
Όχι απλά άφωνους μας αφήνουν αλλά και με εκείμο το χαμόγελο το παγωμένο που λες από μέσα σου... ούπς και τώρα τι απαντάω?

George είπε...

@ dreamer angel.
H μικρή είναι ένα νούμερο απίστευτο, Σε πουλάει και σε αγοράζει σε χρόνο μηδέν.
Ευχαριστώ για τις ευχές.


@ Summer Dream.
Η αλήθεια είμαι ότι καμία γυναίκα δεν με έχει τρελάνει όσο η μικρή.
Και μια και το ζεις έχόυν τα παιδιά την απίστευτη ικανότητα να μας ξυπνούν έναν άλλο τόσο απαλό κόσμο που μπλοκάρει τα πάντα.
Όσο για το όνομα είναι της γιαγιάς αν και άνετα θα της ταίριζε και το "βερνικωμένο κέρατο" τέτοι πείσμα!
Φιλιά καλή εβδομάδα να έχουμε.

George είπε...

@ παπαρούνα,
Την χαίρομαι όσο τίποτα άλλο. Όσο για το θείο ή το Γιώργο ή κύριε Αρβανιτίδη (όταν θέλει να με πειράξει) με στέλνει με τη χροιά της αδιάβαστο.
Πολλά φιλιά

George είπε...

@ Venceremos
όλα τα παιδιά είναι όλα τα λεφτά. Απλά η συγκεκριμένη ήταν και η πρώτη μου ανιψιά οπότε ήρθε και έδεσε το γλυκό.
Σε ευχαριστώ για τα καρυστινά όμορφα λόγια.

@ Stalamatia
Από θάρρος τόλμη και τσαμπουκά άλλο τίποτα.
Ο αρχηγός της αγγέλης και δεν κάνουμε δεύτερη κουβέντα.
Φιλάκια.

George είπε...

@ Dorothy,
πάνε τα αμπέλια!!! Ξέρεις σε πολλά μου θυμίζει την θεοπούλα, ειδικά σε όσα απίθανα δεν θα έπρεπε να κάνει στην ηλικία της αλλά τα δοκιμάζει. Πχ τώρα της κόλλησε το χειμερινό σκι. Τρέέέχουν οι γονείς της στα βουνά τα σαββατοκύριακα! Ήθελε τένις ανάγκασε και τον μπαμπά της για να μην την περιμένει να γραφτεί και εκείνος να παίζουν σε δίπλα γήπεδα.
Όσο για τη προφορά είναι πραγματικά απίστευτο "το πακετάκι μου"


@ Margo μου,
αφού η πρόταση γάμου στη μαμά της έγινε στο νησί της Μυκόνου που διαμένεις τότε ήταν επόμενο ότι τέτοιο παιδί θα έβγαινε!!!
Έχουμε δεσμούς με το νησί σου!
Εκεί θα την παντρέψω με τη προυπόθεση να είσαι εσύ Δήμαρχος!

George είπε...

@ Χρυσό Πι Πι,
Είδες καμάρι ο θείος?
Φιλιά

@ Aaton
Τρομερά παιδιά όπως το λες.
Έως και τρομακτικά με την εξυπνάδα τους κάποιες φορές.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

George είπε...

@ Maria Jose
τα παιδιά μας κάνουν και εμάς καλύτερους πιστεύω μια και μας΄θυμίζουν την αθωότητα που από καιρό χάσαμε στη διαδρομή.
Όσο για το ταπεραμέντο τον ανήφορο έχει πάρει!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Φιλιά


@ Μιχάλη
Μιχάλη μου αν έχεις βρεί εσύ κάποιον που να έχει μπορέσει να κάνει ζάφτι ένα πεντάχρονο τότε να του πεις εκ μέρους μου εύγε.
Δεν παίζονται τα άτιμα! Σε πουλάν και σε αγοράζουν και αυτά καθορίζουν και την τιμή!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΑΝΗΨΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

George είπε...

@ Μαρία,
Δεν βγάζεις άκρη με τα παιδιά, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα κιόλας.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Φιλάκια

@ Έλενα,
Ουπς να ο γαμπρός!
Να το χαίρεσε το ζουζούνι σου.
Όσο για την κοκεταρία τρομερή, να την πας για shoping ξέρει την αγορά καλύτεραα από εμένα!

George είπε...

@ Marlou,
Μου την λέει σε κάθε ευκαιρία να είσαι σίγουρη. Όσο για τα γαλλικά είμαι σίγουρος ότι και εκεί θα με σκίσει!
Φιλάκια

George είπε...

@ Dee Dee.
Ενέργεια δεν θα πει τίποτα. Να σε έχουν βγάλει νοκ άουτ όλη μέρα και με το που ακουμπάς στο κρεβάτι δίπλα για να κοιμηθεί να έρχετε να σου ανοίγει το μάτι με το δάχτυλο και να σου λέει "παραμύθι? πέντε θα μου πεις σήμερα"

George είπε...

@ Κοκκινοσκουφίτσα
Χα χα χα μου άρεσε το ανεκδοτάκι σου.
Όχι αυτή τη περίοδο παιδί. Διότι πιστεύω ότι δεν είναι απλά να πάρεις την απόφαση να το κάνεις αλλά πρέπει να έχεις και το χρόνο να του αφιερώσεις. Και σε αυτό το στάδιο χρόνος άφαντος.
Φιλάκια


@ Olive tree girl
Τον τσαμπουκά μας τον πήρε από το πρώτο λεπτό που την είδαμε στο μαιευτήριο! Τα υπόλοιπα ήταν φυσική συνέπεια΄!
Μόλις της μίλησα δε στο τηλέφωνο και κανόνισα να τη δω αύριο το απόγευμα ... Super

George είπε...

@ Skroytzako
Όχι απλά πηγή ζωής αλλά λόγος ζωής είναι τα μικρά. Και λόγος να θέλουμε και οι ίδιοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μία ..γιαγιά τρελλούτσικη σαν κι εμένα αυτό που περιγράφεις το καταλαβαίνω πολύ καλά..να σου φέρω εγώ τον εγγονό μου να σου τα κάνει όλα DELETE μέσα σε δευτερόλεπτα και να τραβάς τα μαλλιά σου μετά..ακόμα μετρώ ζημιές που προχθες δεν είχα δει.

Ανώνυμος είπε...

Τα νέα παιδιά είναι γενικώς πολύ προχωρημένα. Καλό βράδυ :)

kakos lykos είπε...

Αν τώρα όλους σας τραβάει από τη μύτη, που είναι 5, φαντάσου όταν μεγαλώσει :)
Τσακάλι είναι σε πουλά και σ' αγοράζει στο λεπτό.
Τέτοια παιδιά είναι απόλαυση.
Να σας ζήσει και να την χαιρόσαστε την μικρούλα Γιώργο :)

Side21 είπε...

Κι άλλος χαζοθείος ...
Κατά το "χαζομπαμπάς" !!!
Μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις ...
Σαν οινοποιός βεβαίως - βεβαίως !!!
Ως "άνθρωπος του πνεύματος και ...
του οινοπνεύματος" όπως έλεγε ο πατέρας μου.
Κι εγώ οινοποιός είμαι ...
αλλά ερασιτέχνης - Σάμιος γαρ !!!
Την καλησπέρα μου

Fegia είπε...

Να την χαίρεσαι αγαπητέ μου!
Τα μικρά παιδιά μας κρατούν δεμένους με ότι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή μας, την αθωότητα.

Καλημέρα.

George είπε...

@ Αχτίδα,
είδες τα άτιμα τι ύπουλα δουλεύουν!!
Χαλάλι τους λέω εγώ για όλα τα άλλα που μας δίνουν.
Καλό απόγευμα

George είπε...

@ Κύκνο
φαντάσου τι θα κάνουν σε δέκα χρόνια από τώρα.
Σκληρό αγώνα προβλέπω.
καλό σου βράδυ.

George είπε...

@ Κακό Λύκο,

ένα θα σου πω με παίρνει 5 απανωτά τηλέφωνα ψάχνοντας τη γιαγιά της.
Μη γνωρίζοντας αρχίζω να ανυσηχώ και ψάχνω τη μαμά μου σε κινητά σταθερά, στο σπίτι της και στο κτήμα, τίποτα, άφαντη.
Στο 6 τηλεφώνημα την ρωτώ "Βεατρίκη έχεις καμμία ιδέα που μπορεί να πήγε η γιαγιά?"
Και λαμβάνω τη θεική απάντηση "Ναι μέσα στη κουζίνα να μου ετοιμάσει ένα χυμό!"
Τέτοιο δούλεμα!

George είπε...

@ side21,
Με κολακεύεις, αν και το πίστευα πάντα ότι οι άνθρωποι του οινοπνεύματος είναι και του πνεύματος!
Χαίρομαι όταν ανακαλύπτω ανθρώπους να αγαπούν το κρασί και το αμπέλι.
Να τα λέμε λοιπόν και να ανταλλάσουμε απόψεις.

Καλώς ήρθες στη παρέα.

George είπε...

@ Fegia,
Το θεωρώ μοναδικό το πόσο ΄καλύτερους ανθρώπους μας κάνουν τα παιδιά"
Απίστευτο.
Φιλί

Ανώνυμος είπε...

xaxa!apisteyti!!mono 5 xronwn?????

George είπε...

@ nek
Super η νεαρά σου λέω.

Καλώς ήρθες.

Leviathan είπε...

na ti xairesai!!!!ti kalo na exeis anipsiakia!!!!exo kai ego enan mikro mikro!!!zito stous abba...eleos mauton ton xatzigianni...:) kalo sou vradi!!!!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Προς George:
Ο λαός σου απαιτεί
ρίξε λέξεις στο χαρτί (ή στο μπλογκ, το ίδιο είναι)
Βάλτε καινούριες αναρτησούλες να διαβάσουμε. Θρέψε το πνευματικά πεινασμένο κοινό σου. Μια ανυπόμονη και αγενής αναγνώστρια

George είπε...

@ Leviathan,
Αυτά τα μικρά όπως ο ανηψιός σου για πότε γίνονται "Τερατάκια" χαμπάρι δεν θα πάρεις.
Η δικία μου λοιπόν της πήρα το Gold Abba, και το έχει μάθει από έξω, έχει πολύ γέλιο να την ακούς να τραγουδά το the winner takes it all με τόσο πάθος λες και αυτή έμεινε πίσω!!
Καλό βράδυ.

George είπε...

@ Κοκκινοσκουφίτσα,
είπα να κάνω καμιά δουλίτσα,
γιατί το σπίτι είναι βομβαρδισμένο.
Θα σου δώσω υλικό όμως αύριο.
Στο υπόσχομαι.
Φιλιά.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

George, έχεις την ειλικρινή μου συγνώμη. δεν ήθελα να σε πιέσω, απλώς είχα πιει πολύ καφέ και ένιωθα σε υπερένταση. να σκεφτείς μπήκα στο μπλογκ της Άσπας που γιόρταζαν οι κοράκλες της και άφησα σχόλιο χωρίς να ευχηθώ για τα γενέθλιά τους. Έλεος δηλαδή λίγη τσίπα δεν έχω; Πάντως αναμένω με χαρά.

Λινα είπε...

Απλά απολαυστική!

Να την χαίρεστε καλέ μου και να ομορφαίνει την ζωή σας:-)

Αααα, όσο για τις Prada, ένα έχω να πω..την βάψατε..:-P

George είπε...

@ Κοκκινοσκουφίτσα
Πόσο χαμηλά θα πέσεις με αυτό τον καφέ!
Έλα βρε ίσα ίσα με χαροποίησε το σχόλιο σου.
Λέω κοίτα που έχεις και κοινο Γιώργο!!!!
Να έχεις ένα σούπερ σαββατοκύριακο και μακρυά από τη καφείνη!

George είπε...

@ Λίνα.
Να ήταν μόνο η Prada, πάει και έρχετε! Είναι επιλεκτική από το κοκκαλάκι έως το εστιατόριο που θα πάμε.
Να σου πω καλύτερα να τα βαρεθεί ως τα δεκαπέντε παρά να τα έχει κατάλοιπο!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Φιλάκια