Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

COUNTRY CLUB ΠΗΓΕΣ?

Εγώ την αλήθεια θα την πω. Δεν έχω κανένα κόλλημα με την country είτε αναφέρομαι στην μουσική είτε στην εξοχή. Όπως επίσης και με τα clubs, ανοικτό μυαλό σας λέω. Με τα Country Clubs όμως έχω θέμα και ζεστό μάλιστα.

Πήγα λοιπόν ο άμοιρος εχθές για πρώτη φορά σε country club αυτό μάλιστα ήταν και θεματικό, tennis country club.

Μπήκα λοιπόν στο σαλόνι, το οποίο θύμιζε κάτι από δυναστεία (να φοβάσαι ότι θα μπουκάρει η Αλέξις πιασμένη μαλλί με μαλλί με την Κρύσταλ από λεπτό σε λεπτό, ένα πράγμα) έπιασα μια καθώς πρέπει μπρεζέρα παρήγγειλα τον cappuccino μου και περίμενα την παρέα μου να έρθει.

Βασικά η πρώτη μου απορία ήταν γιατί ήταν όλος αυτός ο κόσμος εκεί? Οι περισσότεροι τους, από όσο γνωρίζω, μένουν περιφερειακά του club και μάλιστα σε μεγαλύτερα οικόπεδα, με μεγαλύτερα σαλόνια και καλύτερα ιδιωτικά γήπεδα. Ποιος ο λόγος φίλη αριστοκράτισσα να αφήσεις το ντιζαενάτο σαλονάκι σου και να βγεις με μηδέν βαθμούς να πας στο club? Άγνωστες οι βουλές της νεόπλουτης.

Μετά όμως το κατάλαβα το γιατί. Την έλυσα την απορία ο άσχετος. Διότι εδώ ο ένας θάβει τον άλλον, ενώ στο σπίτι τι γούστα να βγάλεις με την Φιλιππινέζα?

Οι κυρίες οι οποίες όλες έπιναν σόδες και χυμούς (βιολογικούς εννοείτε) είχαν κοινωνικούς προβληματισμούς του τύπου:
Μετά από πόσες μέρες αν κάνω ανόρθωση γλουτών θα μπορώ να παίξω τένις άραγε?
Είναι αλήθεια ότι ο βιομήχανος Καπνίδης έσπασε το πόδι του, όχι σε σκι στο Κολοράντο, αλλά πηδώντας από το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας της γυναίκας του υπουργού Μιζάκη, όταν αυτός γύρισε νωρίτερα ένα μεσημέρι από την βουλή?

Οι κύριοι, οι αθληταράδες, όλοι έπιναν ουισκάκια (παλαιωμένα εννοείτε). Αυτοί είχαν επίσης εξίσου σημαντικά θέματα να λύσουν όπως:
Πότε θα γυρίσει η Μαρίνα? Αυτή είναι μία από της μασατζούδες του club η οποία για κάποιο μυστήριο λόγο λείπει σε όλους τους κυρίους και ΚΑΜΙΑ άλλη δεν έχει τα δικά της χέρια και χάρες! Ναι λοιπόν στο πονηρό πάει ο νους μου.
Να κλείσουμε χωμάτινο γήπεδο για αύριο?
Να πάμε μια Μπεζεντάκου να ξεσκάσουμε μεθαύριο?
Πάλι Bora Bora τα Χριστούγεννα?

Μιλάμε ότι το σύνολο των παρευρισκομένων ζούσαν σε ένα άλλο σύμπαν, σε ένα άλλο κόσμο, σε μια άλλη εποχή, χωρίς τον ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβληματισμό, και έξω κάπου σε μια γωνία μέσα στο κρύο στεκόταν μια Φιλιππινέζα και πρόσεχε το παιντί που έπαιζε τένις μη χάσει κανένα σερβίς και τη μαλώσει η κυρία.

Κλείνω κάπου εδώ γιατί δεν σας το είπα το καλύτερο, θα πάω και σήμερα και θα πιώ και ουισκάκια και ναι θα κλείσω και ένα χωμάτινο γήπεδο γιατί το άλλο ούτε να το βλέπω δεν θέλω.

5 σχόλια:

SummerDream είπε...

Ααα! Αγαπητέ George καλύτερο Country Club αυτή την εποχή, απ'τις ελιές υπάρχει; Ε; Δεν υπάρχει σε πληροφορώ. Έχεις όλη την αλάνα δικιά σου, κάνεις και πικ-νικ, άμα λάχει παίζεις τέννις ανωμάλου και που μάλιστα στο μακρύ πιάσιμο μιας πάσας και να παίσεις στο έδαφος θα παίσεις στα μαλακά... Α! Πίνεις ότι θες από αυτά που θα φέρεις απ'το σπίτι, χωρίς μεγάλο κόστος και η μπερζέρα αντικαθείστατε ανετότατα με το τεράστιο στρώμα των λιόφυλλων!!! Υπόψιν, δεν ακούς την κάθε καρακαϊδόνα να μιλάει για ανορθώσεις και λίφτινγκ, το αντίθετο ακούς τα αηδόνια το πρωί με την αυγούλα και σε ηρεμούν!

Αν στο χάλασα συγγνώμη... αλλά ειλικρινά αυτό το "δήθεν" δεν το αντέχω.

George είπε...

Καλημέρα,
Μη με κάνετε να πιστέψω ότι έχασα το χιούμορ μου.
Στη βάση γεωργός είμαι.

Dorothy είπε...

Hey George! Αν πετύχεις σε κανένα χωμάτινο γήπεδο και τον Ντεξ Ντέξτερ, μην ξεχάσεις να πάρεις αυτόγραφο..."To Dorothy with love" να γράφει, ναι? Ευχαριστώ! Καλό απόγευμα!

SummerDream είπε...

Μια χαρά είσαι Γιώργο. Ποιός είπε ότι έχασες το χιούμορ σου; Εγώ απλά το βρήκα και το συνέχισα! ;)

George είπε...

@ τα παπουτσια της Dorothy.

Ax Dorothy θα στο χαλάσω αλλά πολύ σκόνη βρε παιδί μου αυτά τα χωμάτινα γήπεδα. Δεν προλαβαίνω να βάζω πλυντήρια οπότε λέω να το κόψω το tennis club.
Όσο για το αυτόγραφο να σου δώσω ένα του Ρουβά που το έχω εύκολο από την ανηψιά μου? (Στα 5 της τον ξεπέρασε)
Πολλά φιλιά.