Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Ένας φίλος ήρθες πάλι από τα παλιά.

2 Νοεμβρίου 2008

Δύσκολο αλλά θα το ζήσετε. Το πρώην αίσθημα, το κατάλοιπο σας, το… αυτό που έχασα αλλά είναι κολλημένο στο μυαλό μου και ας έχω ήδη 3 παιδιά, παίρνω και το επίδομα των πολυτέκνων και το στεφάνι μου η κυρία Τασία είναι στη μαμά της στον Ορχομενό και ανοίγουν τραχανά, σας στέλνει μήνυμα να βρεθείτε !

Γράφει «να περάσω για ένα καφέ?». Εσύ θέλεις να ουρλιάξεις ΝΑΙ αλλά απαντάς: «φυσικά σε μισή ώρα θα είμαι σπίτι», και το σπίτι είναι στην Αλεξανδρούπολη και εσύ είσαι έξω από την Λαμία. Και όντως με όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να σου πηγαίνουν κόντρα εσύ σε μισή ώρα είσαι στο σπίτι και μαζεύεις τα άπλυτα και πλένεις την στοίβα από τα πιάτα της εβδομάδος που πέρασε.

Και έρχεται – ταραμ ταραμ και κάθεται! Και εσύ ετοιμάζεις καφέ, ρίχνεις ένα χοιρινό με πατάτες στο φούρνο, ανάβεις κρυφά τον θερμοσίφωνα (γιατί ένα μπάνιο μετά το ….. επιβάλλεται) και γενικά παίζεις τον άνετο!

Θα κερδίσει ο Ομπάμα στις εκλογές? Θα ανέβουν τα επιτόκια? Αληθεύει ότι η Μιμή θα ανεβάσει την ζωή της Ζωζώς στο θέατρο? ότι παπαριά περνά από το μυαλό σου το συζητάς το αναλύεις και κάνεις ότι το ευχαριστιέσαι κιόλας ο ηλίθιος.

Και πας πάνω κάτω στο σαλόνι και το παίζεις cool, και ανάβεις κεριά γιατί δήθεν πολύς καπνός εδώ μέσα (που όντως υπάρχει καπνός βρε ηλίθιε αφού το χοιρινό σου άρπαξε) και όλο τεντώνεσαι και πλησιάζεις σιγά σιγά το αντίπαλο στρατόπεδο μπας και καταφέρεις και κατά τύχη το αγγίξεις.

Και ενώ έχετε εξαντλήσει το θέμα η σεξουαλική συμπεριφορά των κολεόπτερων σου λέει το τρομερό «πρέπει να πηγαίνω σιγά σιγά».

Ούπς !!!
Και φεύγει και εσύ την πέφτεις στον καναπέ και αναρωτιέσαι το ένα και μοναδικό που σου έμεινε από την όλη βραδιά:
ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑ?

Το έζησα σήμερα και σας την λέω την αμαρτία μου δεν γ… ο θερμοσίφωνας εγώ από την μία θα περιμένω να συνεχίσω την συζήτηση και να λύσω την απορία μου για την Μιμή και την Ζωζώ και από την άλλη χάρηκα που ήρθε και που ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός για τη ζωή μου ήταν πριν από λίγο εδώ απέναντι μου στον καναπέ μου.

2 σχόλια:

SummerDream είπε...

Να'ξερες πως σε νοιώθω! Και μόνο να'ξερες!

George είπε...

Καποια στιγμή θα σου γράψω το επόμενο κεφάλαιο το οποίο θα λέγετε "Μαζί σου μόνο χαλαρώνω".